جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
الفباي موفقيت تحصيلي
-(3 Body) 
الفباي موفقيت تحصيلي
Visitor 247
Category: دنياي فن آوري
همه والدين آرزو دارند فرزندشان در مدرسه و کلاس درس بهترين باشد. اگر شما هم جزو همين دسته از والدين هستيد بهتر است بدانيد که اقدامات و نه نصايح شماست که مي‌تواند شانس موفقيت را به فرزندتان اهدا کند.

مدرسه مهم است:
 

فرزند شما پيش از آنکه تمرينات خود را آغاز کند بايد از مدرسه رفتن لذت ببرد. کلاسش را دوست داشته باشد. از معلمش و هم‌کلاسي‌هايش راضي باشد و از رفتن به کلاس درس نهراسد. اگر کشش و جذب به سمت کلاس درس وجود داشته باشد موفقيت‌هاي او نيز در زمينه تحصيل هويدا مي‌شود اما اگر او از نگاه ديگران بترسد خواه‌ناخواه مشکلاتي در درس او به وجود مي‌آيد. معلمان بايد روابط گرمي با دانش‌آموزان برقرار کنند اما متاسفانه اکثر معلمان به اين موضوع بي‌تفاوت‌اند و نمي‌دانند چه تاثير شگرفي مي‌توانند بر دانش‌آموزان بگذارند.

داشتن اعتماد به نفس:
 

کليد ديگر موفقيت تحصيلي در دستان فرزند شما و در واقع اعتماد به نفس اوست! والدين نيز مانند مربيان و معلمان مي‌توانند تاثيرات مثبت و منفي روي دانش‌آموزان بگذارند و آنها را با مشکلاتي روبه‌رو کنند. کاملا واضح است که دانش‌آموز اعتماد به نفس خود را از نوع رفتار و گفتار معلمان و والدين به دست مي‌آورد. براي آنکه دانش‌آموز اعتماد به نفس پيدا کند او را تشويق کنيد که ورزش کند يا در کلاس‌هاي هنري اسمش را بنويسيد. هر کاري را که شروع کرده است، شما نيز او را همراهي کنيد و پيشرفت‌هايش را نشانش بدهيد. براي او ارزش قايل شويد و دستاوردهايش را به نمايش بگذاريد. تشويق سبب يافتن جسارت مي‌شود و همين جسارت اعتماد به نفس مي‌آورد.

حمايت تحصيلي:
 

براي رساندن فرزندانمان به برخي طبقات تحصيلي لازم است که آنها را حمايت کنيم اما حمايت تحصيلي براي خود قوانيني دارد.
شما مي‌توانيد براي فرزندتان يک معلم خصوصي بگيريد اما قبل از استخدام چنين شخصي از معتبر بودن مدرک وي و قابليت‌هاي او باخبر شويد. اگر فردي انگليسي را خيلي خوب صحبت مي‌کند به اين معني نيست که او به صورت علمي اين زبان را فراگرفته است. ممکن است در اثر در محيط بودن به اين زبان وارد شده باشد و از دستور زبان هيچ نداند.
در اينترنت سايت‌هايي وجود دارد که حاوي مسايل درسي و آزمون‌هاست. به خيال اينکه اين نوع سايت‌ها مي‌توانند در يادگيري مطالب درسي به فرزند شما کمک کنند او را به حال خود رها نکنيد. همراه با او باشيد و ناظر پيشرفت کار او.
گاهي معلمان براي دانش‌آموزان کلاس‌هاي تقويتي برگزار مي‌کنند. خوبي اين نوع کلاس‌ها اين است که معلم برگزار کننده خود به نقاط ضعف دانش‌آموزان آگاه است و بدي اين کلاس‌ها اين است که تنها در زمان نزديک شدن به امتحان برگزار مي‌شود و تاثيرات لحظه‌اي دارد.

رفتار والدين :
 

اگر مي‌خواهيد فرزندتان در مدرسه موفق باشد، به مدرسه او توجه کنيد. به ديدن معلم‌هايش برويد و از برنامه درسي‌اش آگاه شويد. اگر مدرسه گردش علمي برگزار مي‌کند مانع رفتن فرزندتان نشويد. اجازه بدهيد اين گونه فعاليت‌ها ذهن او را باز کند. به جلسات اوليا و مربيان برويد و از مشکلات درسي فرزندتان مطلع شويد.
فرزندان نسبت به رفتار و گفتار والدين، معلمان و هم شاگردي‌هايشان حسا‌س‌اند، مخصوصا اگر صحبت توانايي‌هايشان در ميان باشد. اگر فرزند شما در درس رياضي نمره بدي گرفته، به او فحش ندهيد. برايش ارزش قايل شويد و اعتماد به نفس را در او تقويت کنيد.
به فرزندتان کمک کنيد تا تکاليفش را انجام دهد. او را تشويق کنيد تا مسايلي را که ياد گرفته است در زندگي به کار بندد. اين موضوع خود او را براي درس خواندن مشتاق مي‌کند. براي او اتاق مطالعه درست کنيد تا هيجان‌زد‌ه‌تر درس بخواند و در کنار زماني براي درس خواندن، زماني براي تفريح او در نظر بگيريد.
هر چند وقت يک بار او را به موزه ببريد. به او کمک کنيد تا مسايل تاريک تاريخي يا زيستي را به عينه تماشا کند و تنها تئوري‌وار درس نخواند.
منبع:http://www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image