مواد لازم:
آرد/ يک و نيم پيمانه
بيکينگ پودر/ يک قاشق غذاخوري
شکر/ يک قاشق غذاخوري
نمک/ نصف قاشق چاي خوري
شير/ يک و نيم پيمانه
تخم مرغ/ يک عدد
کره/ نصف قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
شکر، آرد، بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنيد. تخم مرغ، کره و شير را به مخلوط اضافه کنيد و با استفاده از يک همزن، خوب آنها را با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند. در يک تابه نچسب، کره را ذوب کنيد. يک چهارم از مخلوط را درون تابه ريخته و روي حرارت متوسط، به مدت 3 دقيقه يا تا زماني که رويه آن پف کرده و بالا بيايد، آن را حرارت دهيد. سپس پنکيک را برگردانده و ظرف ديگر را 2 دقيقه ديگر يا تا زماني که قهوه اي رنگ شود، حرارت دهيد. همين کار را با مابقي مايه انجام دهيد. تعداد پنکيک تهيه شده 4 عدد است.
منبع:نشريه کوچه ما، شماره 14. /ج