مواد لازم:
نان لواش/ 3 عدد
سيب زميني پخته/ 10 عدد
جعفري ساطوري شده/ 100 گرم
گوشت چرخ کرده/ 300 گرم
گشنيز /100 گرم
مرزه /100 گرم
پياز داغ عسلي/ 3 عدد
روغن /نيم فنجان
تمبر هندي/ 100 گرم
زردچوبه، ادويه، فلفل و نمک/ به مقدار لازم
طرز تهيه:
نان لواش به قطعات 30 در 10 سانتي متري برش خرده باشد. سيب زميني پخته شده و خرد شده باشد. جعفري، گشنيز و مرزه خرد شده باشند، گوشت چرخ کرده باشد، پياز سرخ شده باشد، ادويه ها تند باشند. گوشت چرخ کرده را با روغن سرخ مي کنيم. پياز سرخ شده را با سيب زميني پخته و خرد شده به همراه سبزيجات خرد شده اضافه کرده و کمي هم مي زنيم. بعد نمک، زردچوبه و فلفل تند را در مواد ريخته و هم مي زنيم. سپس حرارت را خاموش مي کنيم (سبزيجات نبايد زياد سرخ شوند) تمبر هندي را در مقداري آب حل کرده و از صافي رد مي کنيم. مقداري از آب و تمبر هندي صاف شده را به مايه سمبوسه اضافه مي کنيم و از مواد در نان مثلث شکل ريخته و بسته بندي مي کنيم. روغن را در تابه ريخته اما نبايد خيلي داغ شود که دود کند اکنون سمبوسه ها را با حرارت ملايم سرخ مي کنيم و در ديس مي چينيم. در پايان آنها را با سس مخلوط از تمبر هندي و آب ميل مي کنيم.
منبع:نشريه کوچه ما، شماره 14. /ج