جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گل کلم سوخاري
-(1 Body) 
گل کلم سوخاري
Visitor 242
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
گل کلم متوسط/ يک عدد
پياز خرد شده /يک عدد
سير رنده شده /2 حبه
زنجبيل رنده شده/ يک قاشق مرباخوري
فلفل سبز تند خرد شده/ 4 عدد
سس کچاپ/ 6 قاشق سوپ خوري
سويا سس/ يک قاشق سوپ خوري
آرد ذرت/ 1/2 فنجان + يک قاشق سوپ خوري
آرد سفيد/ يک فنجان
فلفل سياه/ يک و 1/2 قاشق چاي خوري
فلفل قرمز/ 1/2 قاشق چاي خوري
روغن سرخ کردني/ به ميزان لازم
گشنيز خرد شده/ به ميزان لازم
طرز تهيه:

گل کلم سوخاري

گل کلم ها را پس از شستن قطعه قطعه کرده به کناري مي گذاريم. 1/2 فنجان آرد ذرت، آرد سفيد، نمک، فلفل قرمز، فلفل سياه را با کمي آب مخلوط کرده تا خمير صاف و يکدستي حاصل شود.
بعد گل کلم ها را در خمير ريخته خوب مخلوط مي کنيم و در روغن داغ سرخ مي کنيم تا زماني که گل کلم ها ترد شوند (قهوه اي طلايي روشن شوند) بعد گل کلم ها را از روغن درآورده و روي کاغذ آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافي آن گرفته شود. يک قاشق سوپ خوري آرد ذرت را با کمي آب مخلوط مي کنيم و به کناري مي گذاريم. حال پيازهاي خرد شده را با 2 قاشق سوپ خوري روغن کمي تفت مي دهيم بعد زنجبيل، سير، فلفل سبز خرد شده، سويا سس، سرکه، مخلوط آرد ذرت و آب، سس کچاپ و نمک را هم به پيازها اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم و گل کلم ها را درون اين سس ريخته مخلوط کرده و صبر مي کنيم تا آب آن کاملاً تمام شود بعد در ظرف سرو ريخته و روي آن را با گشنيز خرد شده تزيين مي کنيم.
منبع:نشريه کوچه ما، شماره 14.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image