مواد لازم:
گل کلم متوسط/ يک عدد
پياز خرد شده /يک عدد
سير رنده شده /2 حبه
زنجبيل رنده شده/ يک قاشق مرباخوري
فلفل سبز تند خرد شده/ 4 عدد
سس کچاپ/ 6 قاشق سوپ خوري
سويا سس/ يک قاشق سوپ خوري
آرد ذرت/ 1/2 فنجان + يک قاشق سوپ خوري
آرد سفيد/ يک فنجان
فلفل سياه/ يک و 1/2 قاشق چاي خوري
فلفل قرمز/ 1/2 قاشق چاي خوري
روغن سرخ کردني/ به ميزان لازم
گشنيز خرد شده/ به ميزان لازم
طرز تهيه:
گل کلم ها را پس از شستن قطعه قطعه کرده به کناري مي گذاريم. 1/2 فنجان آرد ذرت، آرد سفيد، نمک، فلفل قرمز، فلفل سياه را با کمي آب مخلوط کرده تا خمير صاف و يکدستي حاصل شود.
بعد گل کلم ها را در خمير ريخته خوب مخلوط مي کنيم و در روغن داغ سرخ مي کنيم تا زماني که گل کلم ها ترد شوند (قهوه اي طلايي روشن شوند) بعد گل کلم ها را از روغن درآورده و روي کاغذ آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافي آن گرفته شود. يک قاشق سوپ خوري آرد ذرت را با کمي آب مخلوط مي کنيم و به کناري مي گذاريم. حال پيازهاي خرد شده را با 2 قاشق سوپ خوري روغن کمي تفت مي دهيم بعد زنجبيل، سير، فلفل سبز خرد شده، سويا سس، سرکه، مخلوط آرد ذرت و آب، سس کچاپ و نمک را هم به پيازها اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم و گل کلم ها را درون اين سس ريخته مخلوط کرده و صبر مي کنيم تا آب آن کاملاً تمام شود بعد در ظرف سرو ريخته و روي آن را با گشنيز خرد شده تزيين مي کنيم.
منبع:نشريه کوچه ما، شماره 14. /ج