مواد لازم:
آرد سفيد/ 250 گرم
شکر/ 175 گرم
کره/ 150 گرم (يا روغن جامد 120 گرم)
بيکينگ پودر/ دو قاشق مرباخوري
تخم مرغ/ 2 عدد
شير/ يک پيمانه (يک ليوان معمولي) وانيل/ نصف قاشق چاي خوري
مواد لازم براي تزئين کيک:
شير/ 6 قاشق سوپ خوري
شکر/ 100 گرم
کره/ 50 گرم
عسل/ 50 گرم
گردوي خرد شده/ 100 گرم
زرده تخم مرغ/ 2 عدد
طرز تهيه:
آرد، بيکينگ پودر، شکر و وانيل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفي مي شکنيم و با همزن برقي خوب مخلوط مي کنيم. کره را کمي گرم کرده، داخل تخم مرغ ها مي ريزيم و هم مي زنيم تا تخم مرغ ها و کره مخلوط گردند. شير را اضافه مي نماييم و مخلوط آرد و شکر را مي ريزيم و هم مي زنيم تا مواد مخلوط شده و مايه نرم و لطيفي به دست آيد. قالب مناسبي را چرب کرده، آرد مي پاشيم و مايه را در قالب مي ريزيم. بايد سر قالب 3 تا 4 سانتي متر خالي بماند.
عسل، 50 گرم کره، 100 گرم شکر، 6 قاشق سوپ خوري شير، نوک قاشق چاي خوري نمک و گردوي خرد کرده را در ظرف کوچکي مي ريزيم. ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. دو عدد زرده تخم مرغ را مخلوط کرده، داخل ساير مواد مي ريزيم و هم مي زنيم. وقتي مايه کمي غليظ شد، آن را از روي آتش برمي داريم و داخل قالب روي مايه کيک مي دهيم.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد گرم مي کنيم. قالب را روي پنجره وسط فر قرار مي دهيم. کيک بايد 45 تا 60 دقيقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملاً طلايي شود. بعد قالب را بيرون آورده و پس از سرد شدن، با کارد، اطراف کيک را از قالب جدا کرده، کيک را در ظرف قرار مي دهيم.
اين کيک را مي توان ساده و بدون مواد تزييني تهيه نمود. در اين صورت وقتي مايه کيک آماده شد، آن را در قالب ريخته و طبخ مي نماييم.
منبع:نشريه کوچه ما، شماره 14.
منبع: /ج