|
پيتزاي ژامبون يا ماهي
-(2 Body)
|
پيتزاي ژامبون يا ماهي
Visitor
267
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: خميرپيتزا/500 گرم کالباس /250 گرم ماهي/ 250 گرم پياز داغ عسلي/ 3 قاشق سوپ خوري پنيرپيتزا/ 200 گرم گوجه فرنگي /500 گرم نمک /به مقدار لازم طرز تهيه: ابتدا خمير پيتزا را به روش زير درست مي کنيم: آرد و بيکينگ پودر و نمک را با هم الک مي کنيم. روغن و شير را در يک فنجان اندازه گيري مي ريزيم. ابتدا روغن را ريخته و سپس شير را رويش مي ريزيم ولي به هم نمي زنيم. شير و روغن را يک مرتبه در مواد خشک مي ريزيم و چند مرتبه با قاشق به هم مي زنيم تا حالت چسبندگي پيدا کند. سپس خمير را از کاسه بيرون آورده و روي کاغذ روغني قرار داده و به مدت 10 دقيقه خمير را ورز مي دهيم. قالبي که مخصوص پيتزا مي باشد و چرب نشده است، حاضرمي کنيم. ابتدا خمير را روي کاغذ به اندازه قالب به وردنه باز کرده، سپس در قالب قرار داده و اطراف آن را با چنگال فشار مي دهيم که خوب جاگيرشود و هم به شکل قشنگي در آيد. با نوک چنگال وسط خمير را چند سوراخ مي کنيم. خميرآماده است. پيتزا را به روش زير درست مي کنيم: ظرف آلومينيوم گرد مناسبي را که کم عمق است، چرب مي کنيم و خمير پيتزا را به قطر نيم سانتي متر و به شکل ظرف به اندازه اي که ته و ديواره ظرف را بپوشاند باز مي نماييم و خمير را داخل ظرف مي اندازيم. روي گوجه فرنگي ها کمي آب جوش مي ريزيم و پوست گوجه فرنگي را مي کنيم و تخم آن را مي گيريم، بعد گوشت گوجه فرنگي را خرد مي کنيم. ماهي يا ژامبون سالامي را با پياز سرخ شده و کمي نمک مخلوط کرده و آن را داخل خمير مي ريزيم، بعد گوجه فرنگي با سس مخصوص روي آن مي ريزيم و پنير را روي گوجه فرنگي رنده مي کنيم و کمي جعفري خرد شده روي آن مي پاشيم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم مي کنيم و ظرف پيتزا را کف فر به مدت بيست دقيقه قرار مي دهيم، بعد ظرف را روي آخرين پنجره فر به طرف بالا مي گذاريم تا حدود يک ربع تا بيست دقيقه بماند و روي آن کمي طلايي شود. منبع:نشريه کوچه ما، شماره12. /ج
|
|
|