جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزاي تند سبزيجات
-(8 Body) 
پيتزاي تند سبزيجات
Visitor 276
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
روغن آفتابگردان/30 ميلي ليتر يا 2 فنجان روغن زيتون/ 25 ميلي ليتر يا يک و نيم فنجان
بادمجان که از طول به لايه هاي نازکي تقسيم شده است/يک عدد
فلفل دلمه اي قرمز که از طول به لايه هاي نازک تقسيم شده است/يک عدد
گوجه فرنگي/پنج عدد
سيرکه به خوبي خرد شده/ 2 عدد
آب مرغ يا گوشت/ 150 ميلي ليتر
برنج که پخته شده است/225 گرم يا 2 فنجان
زيتون که به خوبي خرد شده است/ 40 گرم
خمير/ 350 گرم
دستور تهيه:
ابتدا فر را 190 درجه سانتيگراد يا 375 درجه فارنهايت گرم کنيد. 15 ميلي ليتر از روغن آفتابگردان را در ظرفي قرار دهيد و برش هاي بادمجان را در ظرف مي گذاريم و براي 4 تا 5 دقيقه آن را تفت داده و بعد از آن بادمجان ها روي توري يا دستمال تميز قرارمي دهيم تا روغن اضافي اش گرفته شود. قطعات بريده و باريک شده فلفل دلمه اي قرمز را به ظرف اضافه مي کنيم. در ظرف را مي گذاريم و براي 5 تا 6 دقيقه آن را به خوبي حرارت مي دهيم تا فلفل ها کاملاً نرم شده و کمي طلايي رنگ شوند. پوست گوجه فرنگي ها را جدا کرده و آنها را حلقه حلقه مي کنيم. براي اين کار گوجه فرنگي ها را درآب جوش قرار داده، سپس پوست آنها را جدا مي کنيم. روغن زيتون را در ظرف (تابه) ريخته و موسير و پياز را به آن اضافه مي کنيم و براي 4 دقيقه آن را با شعله کم حرارت مي دهيم تا کاملاً نرم شوند. سپس برش هاي حلقه اي گوجه را به آن اضافه کرده و براي چند دقيقه ديگرآنها را با هم حرارت مي دهيم تا کاملاً نرم شوند. در اين مرحله ادويه را مثل نمک و فلفل اضافه کرده و اگر از طعم و بوي ريحان را نيز که به صورت متوسط خرد کرده ايد، به ماهيتابه اضافه کنيد. هسته هاي زيتون را گرفته و خرد نموده و به تابه اضافه مي کنيم. دراين مرحله حرارت زير تابه را زياد کرده و بلافاصله آبگوشت يا مرغ را مي افزاييد تا مواد کاملاً به جوش آيند. بعد ازآن بادمجان و مخلوط مواد تابه را با هم مخلوط کرده، در ظرف مناسبي ريخته و برنج پخته شده را روي آن مي ريزيد. حالا مخلوط شما آماده است. کافي است خمير پيتزا را روي آن قرار دهيد و اطراف خمير را کاملاً صاف کنيد و تا اطراف ظرف بکشيد (خميربايد کمي از ظرف مورد نظر شما بزرگ تر باشد). مواد را به همين صورت براي 25 دقيقه داخل فر بگذاريد تا کاملاً روي آن طلايي شود. بعد از آماده شدن پيتزا آن را به درون ظرف مناسب ديگري منتقل کنيد و آن را سر ميز يا سفره ببريد. مي توانيد اين غذا را با سالاد ميل کنيد و از طعم دلنشين اين غذاي ساکنان مناطق مديترانه لذت ببريد.
منبع:نشريه کوچه ما، شماره 12.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image