جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سرطان‌زدايي از خانه و آشپزخانه
-(0 Body) 
سرطان‌زدايي از خانه و آشپزخانه
Visitor 245
Category: دنياي فن آوري

6 توصيه براي دور کردن سرطان
 

درباره پيشگيري از انواع سرطان و درمان آن احتمالا زياد خوانده‌ايد و شنيده‌ايد. اما اين مطلب کمي با مطالب قبلي فرق دارد. در اين نوشته، موضوع پيشگيري از سرطان، از داخل خانه شروع شده است. محققان مي‌گويند براي پيشگيري از سرطان بايد اطلاعات‎تان را درباره محصولات شيميايي خانگي و تاثير آنها در افزايش خطر ابتلا به بيماري‏هاي مختلف، بيشتر کنيد. مي‌توانيد با رعايت اين 6 توصيه شروع کنيد.

1 در انتخاب محصولات تميزکننده دقت بيشتري به خرج دهيد:
 

توصيه پزشکان و کارشناسان ايمني اين است که مواد تشکيل‎دهنده و ترکيبات موجود در هر محصول تميز کننده‎اي که مي‎خواهيد در هوا اسپري کنيد يا از آنها براي تميز کردن سطوح در دسترس و سطوحي که آنها را لمس مي‏کنيد استفاده کنيد به دقت بخوانيد. خوشبوکننده‎هاي هوا يکي از محصولات خطرناک هستند که حاوي ترکيباتي مانند پارادي‎کلروبنزن هستند که براي ريه، کبد و کليه‏ها سمي و سرطا‌ن‌زاست. در ميان تميزکننده‎ها، سفيدکننده‎هاي اکسيژنه خطرناک‎ترند. در مورد استفاده از سفيدکننده‎هاي کلره و آمونياکي هم بايد مراقب بود. استنشاق هر دوي اين ترکيبات براي سيستم تنفسي خوب نيست. بدترين کار اين است که آنها را در حمام و زير دوش استفاده کنيد چون در اين‎صورت، بخار موجب مي‎شود مقدار بيشتري از اين مواد را استنشاق کنيد. توصيه مي‎شود براي سلامت ريه و سلول‎هاي بدن‎تان هنگام خريد بيشتر دقت کنيد و محصولات تميزکننده دوستدار محيط زيست را انتخاب کنيد.

2 از ظروف پلاستيکي، کمتر استفاده کنيد:
 

هر چند نکات مطرح شده درباره خطرات مايکروويو و ظروف پلاستيکي و مضرات طبخ و گرم کردن غذا در اين ظروف هنوز به طور قاطع به اثبات نرسيده، اما بررسي‏ها نشان داده است برخي پلاستيک‏ها حاوي دي‎اتيل‎هگزيلاديپات (DEHA) هستند که از آن براي انعطاف‎پذير کردن پلاستيک استفاده مي‎شود. متخصصان مي‏گويند از آنجا که اين ماده سرطا‌ن‌زا است و گرم کردن پلاستيک موجب مي‎شود مواد شيميايي موجود در آن در غذا آزاد شود بنابراين بهتر است براي پيشگيري از خطرات احتمالي براي گرم کردن غذا در ماکروويو تنها از ظروف پلاستيکي که نشان قابليت قرار دادن در مايکروويو دارند و عبارت microwave-safe روي آنها درج شده، استفاده شود. ظروف شيشه‎اي ايمن‎ترين ظروف براي استفاده در مايکروويو هستند.

3 رادون را از خانه بيرون کنيد:
 

رادون گاز راديو اکتيو بدون بويي است که از تخريب طبيعي اورانيوم ايجاد مي‎شود و بيشتر از آنچه فکر کنيد در اطراف شما وجود دارد. طبق آمار سازمان حفاظت محيط زيست آمريکا، گاز رادون پس از سيگار، از علل اصلي سرطان ريه است. تنها راه بررسي وجود رادون در خانه نيز تست و سنجش آن است. در بعضي کشورهاي دنيا دستگاه‏هاي ارزان قيمت تست رادون وجود دارد که از طريق سازمان حفظ محيط زيست و يا شرکت‎هاي خصوصي فعال در اين زمينه در اختيار شهروندان قرار مي‏گيرد.

4 از تفلو‌ن‌ها با احتياط استفاده کنيد:
 

دانشمندان مي‎گويند ظروف نچسب يا تفلون سرطا‌ن‌زا هستند. اين ظروف حاوي پرفلورواکتانوئيک اسيد (PFOA) که يک ماده شيميايي سرطا‌ن‌زاست هستند اما برخي بررسي‎ها نشان داده است مقداري از اين ماده که از طريق ظروف نچسب يا تفلون وارد بدن انسان مي‏شود، خطري ايجاد نمي‎کند. با اين حال، سازمان حفاظت محيط زيست آمريکا از توليدکنندگان خواسته است در تهيه ظروف تفلون از اين ماده استفاده نکنند. برخي دانشمندان هم معتقدند گرم کردن ظروف در دماي بالا يا استفاده از آنها وقتي سطح داخلي آنها خراشيده شده ‎است، کار درستي نيست. توصيه مي‏شود براي تهيه غذا در دماي بالا از اين ظروف استفاده نکنيد و وقتي سطح داخلي آنها آسيب‌ديده و خراشيده شد از آنها استفاده نکنيد.

5 در خانه سيگار نکشيد:
 

دود سيگار مخلوطي است از دود ناشي از سوختن توتون، کاغذ سيگار و دودي که از ريه فرد سيگاري خارج مي‏شود. در اين ترکيب 250 ماده شيميايي سمي و سرطا‌ن‌زا وجود دارد که فرمالدييد، بنزن، کلريد وينيل، آمونياک و سيانيد هيدروژن نمونه‏اي از آنهاست. افراد غيرسيگاري بدون اينکه بخواهند در معرض اين دود قرار مي‏گيرند. قرار گرفتن در معرض دود سيگار مي‏تواند موجب تحريک چشم، بيني و گلو، سرفه، تنگي نفس، بيماري‏هاي قلبي، مشکلات تنفسي و سرطان ريه شود. براي پيشگيري از اين خطرات سيگار کشيدن در خانه را ممنوع کنيد.

6 دور حشره‎کش‎ها و آفت‏کش‎هاي خطرناک را خط بکشيد:
 

بسياري از حشره‎کش‎ها و آفت‎کش‎ها مخاطرات بهداشتي زيادي داشته و با بيماري‏هايي مانند سرطان و پارکينسون ارتباط دارند. براي مثال، مواد شيميايي که در حشره‎کش‎هاي خانگي استفاده مي‏شود به مقدار زياد در ادرار کودکان مبتلا به سرطان خون وجود دارد. مطالعات ديگر نشان داده‎اند تماس با آفت‏کش‎ها در دوران کودکي با خطر ابتلا به سرطان مغز ارتباط دارد. همچنين ماده ضدعفوني‏کننده متيل‏بروميد با سرطان پروستات ارتباط دارد و آترازين که در محصولات آفت‏کش استفاده مي‎شود نيز با سرطان و نارسايي‎هاي مغزي ارتباط دارد. بررسي‎هاي جديد نيز نشان داده است افراد مبتلا به پارکينسون دو برابر بيشتر از افرادي که به اين بيماري مبتلا نيستند در معرض تماس با حشره‎کش‎ها بوده‎اند. توصيه مي‏شود باغچه و گل و گياهان خانه‎تان را تا حد امکان به صورت ارگانيک و طبيعي نگهداري کنيد. علف‎هاي هرز را با دست بکنيد. براي مبارزه با حشرات و جوندگان خانگي راه‎هاي طبيعي مانند زدن توري و برطرف کردن ترک‎ها و سوراخ‎هاي ديوار را انتخاب کنيد. در صورتي که مجبور به استفاده از سموم شيميايي شديد در خانه نمانيد و قبل از ورود افراد به خانه هواي خانه را به‌طور کامل تهويه کنيد.
منبع: http://salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image