1 اگر کمدي داريد که چند طبقه بزرگ دارد، ميتوانيد درون آن را به قفسههاي کوچکتر تقسيم کنيد. بهتر است هر طبقه را به فردي اختصاص دهيد يا يک نوع از وسايل را درون آن بچينيد. وسايل را طوري بچينيد که قابل ديدن باشند تا فردي که از آن استفاده ميکند براي برداشتن يک وسيله مجبور به بيرون آوردن وسايل ديگر نشود. ميتوانيد قفسههاي آماده را از مغازه تهيه کنيد يا خودتان با پلاستيک يا چوب قفسه بسازيد. با اين کار هم کمد شما مرتب ميشود و هم بسياري از وسايل دورريختني را پيدا ميکنيد و به اين ترتيب فضاي شما بيشتر خواهد شد.
2 براي مرتب کردن کابينت آشپزخانه، وسايلي را که به ندرت از آنها استفاده ميکنيد (مانند فنجان يا ليوانهاي مخصوص مهمان يا وسايل برقي مانند آبميوهگيري يا همزن)، در جعبههاي خودشان مرتب کرده و در قفسههاي بالاي کابينت قرار دهيد تا فضا در قفسههاي پاييني براي وسايل مورد نياز روزانه باز شود. با قرار دادن برخي ظروف مانند بشقابهاي غذاخوري، سوپخوري، ميوهخوري و کاسهها روي هم فضاي بيشتري ايجاد کنيد. براي نگهداري حبوبات ظروف مخصوص شيشهاي تهيه کنيد و آنها را پس از پاک کردن داخل آنها بريزيد.
3 بهتر است براي هر فرد کمد لباس جداگانهاي در نظر بگيريد اما اگر اين امکان وجود ندارد، کمد را به چند قسمت مساوي تقسيم کرده و در هر قسمت لباسهاي مخصوص به يک فرد را مرتب کنيد؛ مثلا يک طرف براي خانم خانه و سمت ديگر براي آقا، در قسمت وسط هم ميتوان لباسهاي کودک را مرتب کرد. بهتر است شلوارها، مانتوها و پيراهنها را در چوبلباسيهاي متفاوت گذاشت و لباسهايي که با هم پوشيده ميشوند را در يک چوبلباسي جا داد. براي آنکه کمد خيلي آشفته و شلوغ به نظر نرسد تنها لباسهاي فصل را در چوبلباسي بگذاريد و بقيه را در چمدانها نگهداري کنيد. لباسهاي مخصوص مهماني را در کاور قرار داده و در انتهاي کمد بگذاريد و لباسهايي که روزانه پوشيده ميشوند را دمدست بگذاريد تا با برداشتن آنها کمد به هم نريزد.
منبع: http://salamat.com