جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
طبخ انواع و اقسام ماهي
-(5 Body) 
طبخ انواع و اقسام ماهي
Visitor 326
Category: دنياي فن آوري

1) ماهي‌سرخ کرده:
 

يک عدد تخم‌مرغ، يک قاشق مرباخوري آرد، کمي نمک، فلفل و زعفران حل شده را با يکديگر مخلوط کنيد. سطح ماهي‌هاي قطعه شده را با اين مخلوط آغشته کنيد. کمي روغن زيتون در ماهي‌تابه ريخته و پس از داغ شدن، ماهي‌هاي تکه شده را در آن قرار دهيد تا با حرارت متوسط به آهستگي سرخ و طلايي شود.

2) ماهي‌دودي:
 

ماهي دودي را شسته، پاک کرده و به قطعات دلخواه برش دهيد. سپس تکه‌هاي ماهي را در ظرف پر از آبي بگذاريد تا خوب خيس بخورد و نمک اضافي آن خارج شود. اين عمل را دو يا سه بار تکرار کنيد. در اين حال، طعم شور تا حد زيادي از بين خواهد رفت. سپس ماهي دودي را مانند ماهي‌هاي ديگر به روش فوق سرخ کنيد.

3) ماهي‌جنوب:
 

ماهي جنوب را با کمي نمک و سرکه ‌آغشته نموده و پس از نيم ساعت، آن را در مخلوط آرد، فلفل و انواع ادويه خوابانده و يک ساعت بعد، آن را با روغن زيتون سرخ کنيد.

4) نوع ديگري از ماهي سرخ کرده:
 

تکه‌هاي ماهي را در مخلوط آب ليمو، روغن زيتون، کمي نمک، فلفل و ادويه دلخواه قرار داده و بعد از يک ساعت، تکه‌هاي ماهي را با روغن زيتون سرخ کنيد.

5) ماهي‌کباب:
 

در اين نوع مي‌توان ماهي‌هاي ريز را به صورت درسته و کامل و ماهي‌هاي درشت را به صورت تکه‌هاي کوچک‌تر کباب کرد. پس از آنکه ماهي را خوب پاک کرديد، داخل شکم آن را نيز (درباره ماهي‌هاي کوچک‌تر) شسته و با کمي سس سويا، روغن زيتون و آب ليمو آغشته کنيد. از مخلوط روغن زيتون و آب ليمو به سطح بدن ماهي ماليده و آن را به سيخ بکشيد. ماهي کباب را مي‌توان روي زغال، شعله گاز و کباب‌پز آماده کرد. در حين حرارت دادن، سطح ماهي را با روغن چرب کنيد.

6) ماهي در فر:
 

ماهي را مانند ماهي کباب آماده کنيد. مي‌توان داخل شکم ماهي‌هاي کوچک يا حتي بزرگ را با موادي از قبيل آلو، زرشک، رب‌انار، گردو، سير، نمک و ادويه، سبزي‌هاي معطر (شويد، مرزه، ترخان، جعفري) پر کرده و محل بريدگي شکم ماهي را با نخ و سوزن دوخت. سطح بدن ماهي را چرب کرده و در سيني مخصوص فر قرار دهيد. با حرارت متوسط فر، حدود 30 دقيقه طول مي‌کشد تا آماده شود. نکته قابل توجه آنکه براي تهيه ماهي در فر، پوست ماهي را نبايد از بدن آن جدا کنيد.

7) ماهي رژيمي:
 

تکه‌هاي ماهي را در قابلمه چيده، روي آن نصف استکان آب، مقداري نمک، فلفل، جعفري، گشنيز و آب‌ليمو ريخته و قابلمه را روي حرارت ملايم شعله قرار دهيد تا به آرامي بخارپز شود. همچنين مي‌توان ماهي را در بخار‌پز قرار داده و آن را پخت. سپس ماهي پخته شده را در تابه داغ قرار داده و بدون آنکه روغن داخل آن بريزيد، با حرارت ملايم، سطوح ماهي را برشته کنيد.
بهتر است در کنار سبزي‌پلو با ماهي، ظرفي مخصوص براي نارنج، آب‌ليمو، تيغ ماهي‌ها و ترشي قرار دهيد. هنگام صرف غذا، در پاک کردن تيغ ماهي‌ها به کودکان و افراد مسن کمک کنيد تا از هرگونه اتفاق احتمالي جلوگيري کرده و غذا به همه شما بچسبد!
منبع:http://www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image