جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيرين‌کام باشيد
-(7 Body) 
شيرين‌کام باشيد
Visitor 526
Category: دنياي فن آوري

دستور پخت چهار شيريني‌خانگي براي ايام نوروز
 

در ميز پذيرايي نوروز هميشه شيريني هم وجود دارد اما از آنجا که برخي از افراد دوست دارند شيريني‌هاي نوروز را خودشان در منزل تهيه کنند، ما دستور پخت چند شيريني ساده و خوش‌مزه و در عين حال سالم‌تر را انتخاب کرده‌ايم که دستور پخت‌اش را براي‌تان ذکر مي‌کنيم. تهيه و پخت شيريني نوروز در خانه براي سلامت خود و افراد خانواده‌تان مفيد است. متاسفانه در تهيه شيريني‌هاي نوروزي اغلب از روغن نباتي هيدروژنه، روغن قنادي يا کره استفاده مي‌شود و به ندرت از روغن مايع استفاده مي‌شود. اين امر به‌طور عمده به علت ماندگاري طولاني‌تر شيريني‌هاي تهيه شده از چربي‌هاي اشباع است. در شيريني‌هاي آموزش داده شده از کره استفاده شده است. شما مي‌توانيد از کره‌هاي رژيمي‌که کم‌چرب‌تر هستند، استفاده کنيد و يا مقدار کره را تا حدي کاهش دهيد. به اين نکته توجه داشته باشيد که حداکثر تا 10درصد انرژي دريافتي روزانه مي‌تواند از قندهاي ساده مانند شکلات و شکر تامين شود، بنابراين در مصرف شيريني و شکلات زياده‌روي نکنيد.

باتون شکلاتي
 

• مدت آماده‌سازي شيريني: يک ساعت به علاوه مدتي که خمير بايد بماند.
• مدت پخت: 10 دقيقه براي هر سيني
• مواد لازم:
220 گرم آرد سفيد، نصف قاشق چاي‌خوري بيکينگ پودر، يک عدد تخم مرغ متوسط، 50 گرم يا نصف پيمانه شکر، 90 گرم کره و شکلات تخته‌اي براي تزيين 120 گرم

طرز تهيه
 

1) ابتدا سيني را چرب کرده و روي آن کاغذ روغني بگذاريد.
2) آرد را داخل کاسه بزرگي الک کرده و شکر و بيکينگ پودر را اضافه کنيد.
3) کره را تکه‌تکه کرده و داخل آرد بريزيد و تخم مرغ را به آن اضافه کنيد. سپس با يک قاشق چوبي و سپس با دست مالش دهيد تا خمير نرم و يکدست شود اما روغن نيندازد.
4) خمير را به شکل گلوله درآورده روي آن را بپوشانيد و مدت يک ساعت در کاسه بگذاريد، بماند.
5) فر را روي 200 درجه سانتي‌گراد يا 400 درجه فارنهايت گرم کنيد. خمير را تکه تکه کرده و با دست لوله کنيد تا قطر آن به اندازه يک انگشت و طول آن به هفت سانتي متر برسد.
6) شيريني‌ها را با فاصله داخل سيني بچينيد و هر سيني را 10 دقيقه در فر قرار دهيد تا شيريني‌ها طلايي رنگ شود.
7) شکلات تخته‌اي را در ظرف نسوزي قرار داده و روي حرارت کتري بگذاريد تا آب شود.
8) پس از پخت شيريني، دو سر آن را داخل شکلات آب شده فرو کنيد و کنار بگذاريد تا شکلات سفت شود.

شيريني سبوس‌دار فندقي
 

آرد به کار رفته در تهيه اين شيريني، از نوع آرد کامل يا سبوس دار است و به اين دليل نسبت به بقيه شيريني‌ها سالم‌تر است.
• مدت آماده‌سازي شيريني: 40 دقيقه به علاوه مدتي که خمير بايد بماند.
• مدت پخت: 20 دقيقه براي هر سيني
• مواد لازم:
410 گرم آرد سبوس دار، نصف قاشق چاي‌خوري پودر زنجبيل، 155 گرم پودر فندق، دو عدد تخم مرغ، دو قاشق چاي‌خوري بيکينگ پودر، 150 گرم شکر، 180 گرم کره، فندق دو نيم شده براي تزيين 40 گرم

طرز تهيه
 

1) آرد، بيکينگ پودر، دارچين، شکر و پودر فندق را در کاسه بزرگي با يکديگر مخلوط کنيد.
2) کره را تکه تکه کرده و داخل آرد بريزيد و تخم مرغ را به آن اضافه کنيد.
3) خمير را خوب ورز دهيد. براي اين کار ابتدا با قاشق چوبي و سپس با دست خوب مالش دهيد تا خمير نرم و يکدست شود.
4) خمير را سه قسمت کرده و به شکل لوله‌اي با قطر چهار سانتي‌متر درآورده و هر يک را در فويل آلومينيومي ‌پيچيده و به مدت يک ساعت در يخچال بگذاريد.
5) پس از آن خمير را خارج کرده و با چاقوي بسيار تيز به ورقه‌هاي پنج ميلي‌‌متري بريده و در سيني قرار دهيد.
6) فندق‌هاي نصف شده را در مرکز هر شيريني قرار دهيد و هر سيني را 20 دقيقه در فر بگذاريد تا رنگ آن قهوه‌اي روشن شود. سپس آن را خارج کرده و بگذاريد خنک شود.

ستاره‌هاي دارچيني
 

در تهيه اين شيريني، از دارچين استفاده شده است.
• مدت آماده‌سازي شيريني: يک ساعت به علاوه مدتي که خمير بايد بماند.
• مدت پخت: 12 تا 15 دقيقه براي هر سيني
• مواد لازم:
350 گرم آرد سفيد، دو عدد تخم مرغ زده شده، 185 گرم يا يک پيمانه پودر شکر الک شده، 155 گرم کره، دو قاشق غذاخوري دارچين، قالب شيريني به شکل ستاره
• براي روي شيريني: يک عدد زرده تخم مرغ، دو قاشق غداخوري شير

طرز تهيه
 

1) ابتدا سيني را چرب کرده و روي آن کاغذ روغني بگذاريد.
2) آرد را داخل کاسه بزرگي الک کرده و وسط آن را گود کنيد تا مواد ديگر به آن اضافه شود.
3) تخم‌مرغ‌ها را جداگانه بزنيد. سپس دارچين، پودر شکر و تخم مرغ‌ها را داخل گودي آرد بريزيد.
4) کره را تکه تکه کرده به آرد بيفزاييد. تمام مواد را به سرعت ورز دهيد تا خمير نرم و يکدست شود. خمير را گلوله کرده، داخل آلومينيوم پيچيده و يک ساعت در يخچال بگذاريد.
5) فر را روي 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت گرم کنيد. خمير را با ورزنه باز کرده و با قالب ستاره، شيريني‌ها را قالب بزنيد.
6) براي روي شيريني، در کاسه‌اي ديگر زرده تخم مرغ و شير را مخلوط کرده و با قلم مو روي شيريني‌ها بکشيد.
7) سيني‌ها را به مدت 12 تا 15 دقيقه يا زماني که شيريني‌ها طلايي شود، در فر قرار دهيد. سپس از فر خارج کرده و بگذاريد خنک شود.

شيريني مراکشي
 

اين شيريني پفکي است و با قرار گرفتن در دهان آب مي‌شود. به علاوه، در تهيه اين شيريني از روغن استفاده نمي‌شود بنابراين چربي آن پايين است.
• مدت آماده‌سازي شيريني: يک ساعت
• مدت پخت: 15دقيقه براي هر سيني
• مواد لازم:
بادام 125 گرم، يک قاشق غذاخوري عرق بهار نارنج، 120 گرم شکر، 60 گرم شکلات تخته‌اي، دو عدد سفيده تخم مرغ و مقداري کره براي چرب کردن ظرف

طرز تهيه
 

1) ابتدا سيني را چرب کرده روي آن کاغذ روغني بگذاريد و فر را روي 150 درجه سانتي‌گراد يا 300 درجه فارنهايت گرم کنيد.
2) بادام‌ها را بدون گرفتن پوسته روي آن،داخل آسياب خرد کرده شکلات را رنده کنيد و به بادام‌ها بيفزاييد. عرق بهار نارنج را نيز به آنها اضافه کنيد و خوب به هم بزنيد.
3) براي تهيه پفک در کاسه‌اي جداگانه سفيده‌ها را آن‌قدر بزنيد تا کاملا سفت شوند. پودر شکر را کم‌کم روي سفيده‌ها الک کرده و مخلوط کنيد. دو قاشق غذاخوري از اين مواد را برداشته و کنار بگذاريد.
4) سپس مخلوط بادام و شکلات را به مواد پفک اضافه کنيد و آهسته به هم بزنيد تا مواد مخلوط شوند (اگر سريع به هم بزنيد، پف آن از بين مي‌رود).
5) با کمک دو قاشق چاي‌خوري که خيس کرده‌ايد، کمي‌از مخلوط را برداشته و با فاصله در سيني بچينيد و روي هر يک به اندازه يک فندق از مايه پفک سفيد رنگ که کنار گذاشته بوديد، بريزيد.
6) شيريني‌ها را به مدت 15 دقيقه در فر بپزيد و پس از پخت، از فر خارج کرده و بگذاريد خنک شود.
هر عدد از اين شيريني، تقريبا 45 کيلوکالري انرژي دارد
هر عدد از اين شيريني تقريبا
60 کيلوکالري انرژي دارد
هر عدد از اين شيريني تقريبا 55 کيلوکالري انرژي دارد
هر عدد از اين شيريني تقريبا
40 کيلوکالري انرژي دارد
منبع:http://www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image