1. نسبت به مساحت مکان مورد نظرتان، لوستر بخريد يعني لوستر 18 شاخه با قنديل و آويز اگر قشنگ هم باشد، براي يک سالن 60 متري مناسب نيست چون افق ديد را کوتاه ميکند و سالن را کوچک جلوه ميدهد.
2. لوسترهاي کريستال و شيشه و برنز ريختهگري شده چند شاخه با مبلمان کلاسيک هماهنگي دارد. اگر به دنبال سبکي مدرن در خانه هستيد، لوسترهاي تک شاخه با شيشههاي رنگي، فلز و چوب را انتخاب کنيد.
3. وقتي بودجه نيست، نااميد نشويد و با خلاقيت خودتان لوستري از حصيرهاي رنگي و طنابهاي رنگي بسازيد. براي مثال، يک چارچوب حصيري را با کامواهاي رنگي بپيچيد و تزيين کنيد.
4. برنزهاي قديمي را از دست ندهيد و سريع به سراغ انواع جديدتر نرويد. با آبکاري دوباره و استفاده از لامپهاي رنگي، لوستر قديميتان نو و تازه ميشود.
5. لوستر آشپزخانه بايد دو ويژگي داشته باشد. نور زياد داشته باشد و به راحتي قابل تميزشدن باشد.
6. لوسترهاي چيني چه ساده و چه پرتزيين اگرچه قيمت بالايي دارند ولي هرگز از مد نميافتند و با يک دستمال نمدار، تميز و درخشان ميشوند و دوام زيادي دارند.
7. نورهاي جانبي بيش از نورهاي مستقيم احساس آرامش ايجاد ميکنند. به خصوص وقتي مهمان داريد، ميتوانيد با نور ديوارکوبها و آباژورهاي کوتاه و بلند، آرامش را به مهماني بياوريد.
8. آباژورها را از لحاظ جنس هماهنگ با مبلمان انتخاب کنيد. مبلمان چوبي و آباژور فرفورژه همانقدر ناهماهنگ است که برعکس آن، چوب تيره با آباژور چوبي تيره، چوب روشن و بامبو و البته آباژورهاي کاغذي جديد که تازگيها ميبينيم براي مبلمان مدرن مناسب هستند.
9. آباژورهاي ارزانقيمت و گولزننده را نخريد چون چند شب بعد از چشم خودتان هم ميافتد و پارهشدن کلاهک پس از اولين شستشو يا سوختن مداوم سرپيچ به دليل سر هم بندي کردن نصب آن، شما را از کرده خود پشيمان ميکند.
10. اگر خانه شما کوچک است لوسترهاي سقفآويز را از نوع سقفي يا ارتفاع بسيار کوتاه و ساده انتخاب کنيد و در کنار آن آباژورهاي بلند و کشيده و باريک را قرار دهيد تا خانه را بزرگتر نشان دهد.
منبع:http://www.salamat.com /ج