موادلازم:
زردآلوى تازه بدون هسته، نيم كيلوگرم
شكر، نصف پيمانه
گلاب، نصف پيمانه
خلال بادام، نصف قاشق غذاخورى
خلال پسته، نصف قاشق غذاخورى
آب، به مقدار لازم
طرزتهيه:
ابتدا زردآلوهاى بدون هسته را ريز خرد ميكنيم و با مقدار كميآب، بخارپز ميكنيم به نحوى كه بافت آن بهطور کامل نرم شود. سپس آن را از صافى رد ميكنيم. در حالى كه زردآلو صاف شده را روى شعله كم حرارت ميدهيم، به تدريج شكر و گلاب را به آن ميافزاييم تا شكر به طور کامل حل شود.
سپس پيش از سرد شدن پوره، آن را در يك بشقاب تخت ريخته و سطح آن را صاف ميكنيم و با خلال بادام و پسته تزيين ميكنيم.
اين پوره به خصوص به هنگام هواي گرم يك ميان وعده مناسب براى كودكان و ساير افراد از جمله سالمندان است..
چنانچه زردآلو خيلى شيرين و رسيده باشد، ميتوانيم از مقدار كمترى آب و شكر براى تهيه پوره استفاده کنيم. اين پوره را ميتوان به محض آماده شدن مصرف کرد و يا مدتى در يخچال گذاشت تا خنك شود.
منبع: http://www.salamat.com