جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رنگ نو، خانه نو
-(5 Body) 
رنگ نو، خانه نو
Visitor 265
Category: دنياي فن آوري

18 توصيه ايمني براي رنگ زدن خانه
 

تغيير چيدمان و رنگ‌آميزي ديوارهاي خانه موجب زيبايي و تنوع در خانه مي‌شود. خيلي‌ها روزهاي گرم تابستان را براي رنگ کردن خانه انتخاب مي‌کنند چون گرما و خشکي هواي تابستان موجب زودتر خشک شدن رنگ مي‌شود و به دليل تعطيلات تابستاني مدارس امکان دوربودن بچه‌ها از خانه وجود دارد. اگر شما هم قصد داريد رنگي به در و ديوار خانه‌تان بزنيد، بهتر است اين کار را با دقت و توجه بيشتري انجام دهيد و مراقب سلامت خود، افراد خانواده و همسايه‌هايتان باشيد.
بيشتر رنگ‌ها حاوي حلال‌هايي هستند که موجب نرمي ‌و رواني رنگ شده و هنگام خشک شدن رنگ تبخير مي‌شود. اين مواد مي‌تواند به سلامت آسيب برساند. تماس کوتاه‌مدت با اين مواد مي‌تواند علايمي‌ مانند تحريک و قرمزي پوست، خستگي و تهوع، سردرد و سرگيجه ايجاد کند. تماس طولاني‌مدت مي‌تواند مشکلات بهداشتي بيشتري مانند آسيب سيستم اعصاب مرکزي، کبد و کليه ايجاد کند. کودکان، زنان باردار، افرادي با مشکلات تنفسي و ريوي و افرادي که به دليل نوع شغل‌شان بيشتر با اين مواد تماس دارند، بيش از ديگران در معرض خطر هستند.

3 نکته درباره انتخاب رنگ
 

1. هنگام انتخاب و خريد رنگ، بهتر است رنگ‌هايي را که در آب حل مي‌شوند، انتخاب کنيد. اين رنگ‏ها براي پاک کردن به حلال‌هاي شيميايي که به پوست و سيستم تنفسي آسيب مي‌رسانند، نياز ندارند.
2. هنگام خريد رنگ با پرسش از فروشنده و مطالعه اطلاعات روي برچسب محصول، رنگ سالم‌تري را انتخاب کنيد. برخي رنگ‌ها حاوي فلزات سنگين و مواد شيميايي خطرناک هستند.
3. نگهداري از باقي‌مانده رنگ کار آساني نيست. از همان ابتدا به اندازه لازم خريد کنيد و در صورت لزوم قوطي‌هاي کوچک رنگ را انتخاب کنيد.

2 نکته پيش از رنگ کردن
 

1. اطلاعات و راهنماي برچسب را به دقت بخوانيد.
2. اگر در خانه‏هاي آپارتماني زندگي مي‌کنيد، همسايه‌ها را از اين کار مطلع کنيد و به مدير ساختمان اطلاع دهيد. ممکن است ديگران هم تصميم بگيرند هم‌زمان با شما اين کار را انجام دهند.

10 نکته هنگام رنگ کردن
 

1. از اسپري کردن رنگ پرهيز کنيد. هنگام اسپري کردن رنگ، ذرات رنگ به اطراف پخش مي‌شود.
2. در و پنجره‌ها را باز بگذاريد و از تهويه مناسب استفاده کنيد. سيستم‌هاي خنک‌کننده براي اين کار کافي نيستند و هواي آلوده داخل خانه را خارج نمي‌کنند. هميشه هنگام رنگ و نقاشي تهويه مناسب داشته باشيد. اگر نمي‌توانيد تهويه مناسب ايجاد کنيد از ماسک استفاده کنيد.
3. براي پيشگيري از آسيب‌هاي پوستي مراقب باشيد رنگ و حلال‌ها به طور مستقيم با پوست دست‌تان تماس نداشته باشند.
4. از وسايل حفاظت فردي مانند دستکش و عينک و ماسک استفاده کنيد. ماسک مناسب تهيه کنيد و توجه داشته باشيد که ماسک‌هاي گرد و غبار، حلال‌ها را عبور مي‌دهند.
5. در فواصل مشخصي به خودتان استراحت کوتاهي بدهيد و چند دقيقه در هواي آزاد تنفس کنيد.
6. کودکان و خانم‌هاي باردار را از محل دور نگه داريد.
7. براي پيشگيري از اينکه بخارات و آلودگي‌ها وارد خانه همسايه‌ها شود، مدير ساختمان را مطلع کنيد و از تهويه بيشتر و بهتري استفاده کنيد.
8. اگر از رنگ‌هاي روغني استفاده مي‌کنيد، بيشتر دقت کنيد. اين رنگ‌ها مخاطرات بهداشتي بيشتري دارند و خطر حريق و آتش‌سوزي‌شان هم بيشتر است. مراقب منابع آتش و شعله باشيد و کهنه‌ها و پارچه‌هاي آغشته به رنگ و حلال را در ظروف فلزي دربسته بگذاريد.
9. هنگام رنگ زدن خانه سيگار نکشيد. سيگار علاوه بر بيشتر کردن خطر حريق موجب تشديد علايم مسموميت با مواد شيميايي و حلال‌هاي رنگ هم مي‌شود.
10. در قوطي‌هاي رنگي را که از آنها استفاده نمي‌کنيد، بسته نگه داريد و آنها را از دسترس کودکان دور نگه داريد.

5 نکته پس از رنگ‌کردن
 

1. پس از اتمام کار، مواد باقي مانده را برداريد و لکه‌هاي رنگ را پاک کنيد.
2. رنگ را از ديواره قوطي پاک کنيد. در قوطي را بگذاريد و با ضربه چکش آن را محکم ببنديد و جايي دور از گرما و سرما ذخيره کنيد.
3. برخي رنگ‌ها حاوي حلال‌ها و مواد قابل اشتعال و انفجار هستند که مي‌توانند سمي‌هم باشد. براي ذخيره کردن و نگهداري طولاني مدت رنگ طبق دستورالعمل روي بسته‌بندي عمل کنيد. بهتر است در صورت امکان اضافه رنگ را براي استفاده به فرد ديگري بدهيد.
4. دو تا سه روز پس از تمام شدن رنگ خانه، در و پنجره‌ها را باز بگذاريد و تهويه مناسب داشته باشيد تا رنگ زودتر خشک شود.
5. بهتر است پنج تا شش روز پس از رنگ کردن هم خانه را خالي بگذاريد. حلال‌ها و ذرات رنگ و مواد سمي ‌و محرک تا چند روز در فضا باقي مي‌ماند و استنشاق اين مواد سبب سردرد و حالت تهوع مي‌شود.

در خانه نمانيد
 

رنگ‌هايي که براي رنگ کردن خانه استفاده مي‌شوند، اغلب عوارض خاصي روي پوست ندارند زيرا پس از خشک شدن کامل در تماس با پوست قرار مي‌گيرند. اما تماس پوست با رنگي که خشک نشده مي‌تواند موجب حساسيت پوستي شود. اين موضوع به خصوص درباره افرادي که پوست‌هاي حساس دارند، حايز اهميت است. حساسيت در اين افراد به صورت ايجاد جوش‌هاي ريز، قرمزي، تورم و خارش پوست خود را نشان مي‌دهد. البته پوست کودکان بسيار حساس است و بيشتر از ديگر گروه‌هاي سني در معرض اين حساسيت‌ها قرار دارند. به همين دليل توصيه متخصصان پوست اين است که تا کامل شدن رنگ ديوارها و ساير اسباب‌و اثاثيه، کسي در خانه حضور نداشته باشد.

از رنگ‌هاي استاندارد استفاده کنيد
 

بوي رنگ در تنفس بعضي از افراد تاثير مي‌گذارد و آن را با مشکل روبه‌رو مي‌کند. به همين دليل، توصيه مي‌شود سالمندان، کودکان، افرادي که سابقه بيماري‌هاي قلبي، ريوي، آسم و ... دارند، تا خشک شدن رنگ ديوارها و رفع بوي رنگ در خانه حضور نداشته باشند. در عين حال، بوي رنگ نوعي محرک محسوب مي‌شود و مي‌تواند عاملي براي ايجاد سرفه‌هاي مکرر به همراه تنگي نفس خفيف باشد. اما اصولا استفاده از رنگ‌هاي استاندارد در اغلب افراد، مشکل خاصي ايجاد نمي‌کند و عوارض آن تقريبا مشابه با ساير مواد شيميايي است.
منبع: http://www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image