جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
ويژگي‌هاي حمام ايمن
-(3 Body) 
ويژگي‌هاي حمام ايمن
Visitor 352
Category: دنياي فن آوري
به‌طور معمول حمام محيطي است كه در آن خطرهاي زيادي در كمين اعضاي خانواده است. در حمام وسايل برقي، مثل سشوار، هواكش، آب‌گرمكن وجود دارد و از سوي ديگر آب نيز جزء جداناپذير اين بخش از منزل شماست. شما هم مي‌دانيد كه از سويي آب و برق نيز هيچ‌گاه با يكديگر كنار نمي‌آيند. از طرف ديگر جعبه داروها و كمك‌هاي اوليه نيز روي يكي از ديوارهاي حمام نصب مي‌شود و از دست بچه‌هاي شيطان وقتي به تنهايي در حمام آب‌تني مي‌كنند، در امان نمي‌ماند بنابراين توجه به نكات ايمني در حمام براي همه اعضاي خانواده لازم است. نگهداري مناسب محصولات شيميايي در حمام، تميز نگه‌داشتن كف ليز حمام و توجه به برق‌كشي صحيح اين بخش از منزل، ساده‌ترين كارهايي است كه شما مي‌توانيد براي حفظ سلامت و ايمني خودتان در حمام منزل انجام دهيد.

سُر نخوريد
 

اولين قدم براي پيشگيري از سقوط و زمين‌خوردگي در حمام اين است كه در كنار وان حمام يا در و ديوار مجاور آن يك ميله نگه‌دارنده (دستگيره) نصب كنيد. در فروشگاه‌هاي عرضه لوازم بهداشتي وسايلي‌ وجود دارند كه شما مي‌توانيد آنها را در كف وان يا در كف زمين حمام در زير دوش نصب كنيد که اين وسايل از زمين‌خوردن شما در كف ليز حمام جلوگيري مي‌كنند چون‌ عاج‌هايي را در سطح زمين ايجاد مي‌كنند. از سوي ديگر مي‌توانيد از كف‌پوش‌هاي عاج‌دار در اين بخش از حمام استفاده كنيد. صابون يكي از موادي است كه باعث لغزش و زمين‌خوردن شما در محيط حمام مي‌شود بنابراين تلاش كنيد قالب‌هاي صابون را از وان حمام يا زير دوش دور نگه داريد. شما حتي مي‌توانيد براي جلوگيري از سرخوردن در حمام به جاي صابون جامد از صابون مايع استفاده كنيد. توجه به اين نكات ضروري‌تر است به خصوص اگر پدر يا مادر سالمند شما در منزل‌تان زندگي مي‌كنند چون احتمال سقوط سالمندان در حمام زياد است.

كوچولوها در حمام
 

برخي بچه‌ها از آب و حمام فراري‌اند و با چشم گريان بايد آنها را به حمام بفرستيد و برخي تا چشم برمي‌گردانيد سر از حمام و تشت درمي‌آورند ولي بهتر است به بچه‌هاي كوچك‌تر اجازه ندهيد به تنهايي از وان حمام استفاده كنند. هنگامي كه كودك شما در وان حمام مشغول آب‌تني است در فاصله نزديكي از او قرار بگيريد كه دست‌تان به او برسد و بتوانيد او را در هنگام سرخوردن احتمالي نگه داريد. ممكن است شما مواد شوينده و ساير محصولات بهداشتي را در حمام منزل‌تان نگه‌داري كنيد. هميشه قبل از اينكه كودك‌تان را به حمام بفرستيد اين مواد را بررسي كنيد و آنهايي را كه خطر مسموميت به دنبال دارند از دسترس دور نگه داريد. اگر قرار است از محصولات بهداشتي مثل شامپوها و صابون‌ها در حمام براي بچه‌ها استفاده كنيد قبل از استفاده برچسب روي جعبه را به دقت مطالعه كنيد. برخي از اين محصولات با ذكر كلمه «خطر» با رنگ قرمز، دستوراتي را درباره استفاده از اين محصولات براي كودكان داده‌اند. اگر شما داروها‌ي‌تان را در جعبه كمك‌هاي اوليه در حمام نگه‌داري مي‌كنيد حتما كنترل كنيد كه اين وسايل داراي در محكم باشند تا كودكان نتوانند آن را باز كنند. حتي مي‌توانيد تمام داروها، مواد شيميايي و لوازم آرايشي را در يك كمد گذاشته و پيش از ورود فرزندتان به حمام، در آن كمد را قفل كنيد. آب‌گرمكن را روي درجه‌اي كمي پايين‌تر از متوسط تنظيم كنيد. وقتي كودك‌تان بزرگ‌تر شد شير آب سرد و گرم را به او ياد بدهيد و به او كمك كنيد تحت نظارت شما، درجه آب حمام را تنظيم كند.

مراقب برق‌گرفتگي باشيد
 

سشوار، اتوي مو، ماشين ريش‌تراشي را دور از آب، در حمام نگه داريد و براي اينكه خيال‌تان راحت‌تر شود، پس از استفاده از اين وسايل، دو شاخه آن را از برق بيرون بكشيد. سعي كنيد پريزهاي برق حمام را به دستگاه‌هاي محافظ مجهز كنيد. اين وسايل شما را از برق‌گرفتگي محافظت مي‌كنند. يك برق‌كار مي‌تواند اين وسايل را براي پريزهاي برق حمام شما وصل كند. تمام سيم‌هاي برق درون حمام بايد با روكش عايق پوشانده شده باشند و هيچ‌كدام از سيم‌ها با آب تماس نداشته باشند.

شيرجه‌زدن در آب جوش
 

شما مي‌توانيد با نگه‌داشتن دست‌تان در زير شير آب، درجه حرارت مناسب براي آن را تنظيم كنيد. يك راه آسان‌تر اين است كه درجه حرارت آب‌گرمكن منزل‌تان را روي حرارت 70 درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد. آب با اين درجه حرارت، بدن شما را نخواهد سوزاند. يكي از دلايل سوختگي بچه‌ها اين است كه از اتوي مويي كه در حمام رها شده، پنهان از چشم والدين استفاده مي‌كنند و دچار سوختگي‌هاي خطرناك مي‌شوند، پس اين وسايل را در حمام رها نكنيد.

زنگ‌ خطر را فشار دهيد
 

شما مي‌توانيد يك زنگ خطر در حمام منزل‌تان نصب كنيد تا اگر زماني دچار مشكلي در حمام شديد، بتوانيد با فشاردادن و به صدادرآوردن آن اعضاي خانواده‌تان را از وضعيت خطرناك‌‌تان آگاه كنيد.

اين همه گازهاي بدبو
 

گاهي از روزنامه‌ها مي‌خوانيد كه افرادي در حال حمام‌كردن دچار خفگي شده‌اند. محيط حمام، محيطي است كه چنين خطري در آن شما را تهديد مي‌كند. اگر آب‌گرمكن گازي داريد آن را درون حمام وصل نكنيد چون در صورت نشت گاز ممكن است دچار خفگي شويد از سوي ديگر گازهاي موجود در چاه فاضلاب ممكن است بالا بزند و در فضاي بسته حمام متراكم شود. براي اينكه از اين خطرها در امان بمانيد، حمام‌تان را به يك هواكش يا دستگاه تهويه مطبوع مجهز كنيد يا حداقل پنجره‌ها ودريچه‌هاي كوچك آن را باز نگه داريد تا هواي درون حمام بتواند با هواي تازه جابه‌جا شود.

هشدار
 

به دليل همه خطرهايي که در حمام، کودک شما را تهديد مي‌کنند مانند افتادن، غرق شدن و يا مسموميت بايد نکاتي را مدنظر قرار دهيد. جهت پيشگيري از اين موارد همواره در حمام بايد بسته باشد تا کودک داخل آن نرود. در داخل حمام، قفلي بالاتر از قد کودک بزنيد تا او در را به روي خودش قفل نکند. هرگز نبايد کودک را تنها در حمام رها کنيد حتي اگر تلفن زنگ زد يا کسي در خانه را زد، کودک را هم همراه خود ببريد. گمان نکنيد او مي‌تواند در وان بازي کند تا شما برگرديد چون حتي در آبي به عمق 5/2 سانتي‌متر هم احتمال غرق شدگي او وجود دارد. به هيچ‌وجه وسايل حمام مثل شامپو، صابون يا مواد شوينده‌اي چون سفيد‌کننده‌ها را در دسترس قرار ندهيد و بايد آنها را در قفسه‌اي بالاتر و يا کمدي که قفل مي‌شود، بگذاريد. اگر حمام يا کمدهاي قفسه‌اي آن در شيشه‌اي دارند، از روکش ايمني استفاده کنيد تا در صورت شکستن، خرده‌هاي شيشه به اطراف نپاشد. همه وسايل خطرناک مانند تيغ ريش‌تراش، قيچي و داروهاي نظافت را در قفسه مخصوص بگذاريد، طوري که دست کودک به آنها نرسد. اگر شما مرتب دماي آب را چک کنيد و بعد از کنترل دماي آب، کودک را به وان داخل کنيد پوست او در اثر تماس با آب داغ دچار سوختگي يا تاول نخواهد شد.
اگر در اثر بي‌احتياطي شما، پوست کودک در معرض آب داغ قرار گرفت و آسيب ديد، براي جلوگيري از آسيب بيشتر و کاهش درد، فقط آن ناحيه را تا چند دقيقه زير آب سرد بگيريد. دقت کنيد ديگر قسمت‌هاي بدن کودک را با حوله بپوشانيد تا آب سرد، موجب لرز و سرما خوردن او نشود. هرگز بدن او را در آب سرد فرو نبريد چون دچار لرز و يا شوک مي‌شود. به محل سوختگي دست نزنيد و اگر تاول زد، هيچ تاولي را نترکانيد. پماد يا روغن و لوسيون خاصي هم به محل نماليد. کودک را گرم نگه داريد تا دچار لرز نشود.
منبع:http://www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image