جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
7 نکته درباره چراغ مطالعه
-(3 Body) 
7 نکته درباره چراغ مطالعه
Visitor 271
Category: دنياي فن آوري

يافتن نقطه‌اي مناسب براي هر منبع روشنايي و انتخاب درست لامپ و حباب و ساير اجزا، همه در ايجاد حال و هواي نهايي موثر هستند. روشنايي مخصوص مطالعه بايد هماهنگ با عادت‌ها و سلايق شما باشد تا در مطالعه‌هاي طولاني‌ مدت احساس خستگي و کلافگي نداشته باشيد. در ستون اين هفته به نکاتي در مورد نورپردازي صحيح مي‌پردازيم تا بتوانيد فضايي مناسب براي مطالعه فراهم سازيد.

نکته اول: براي زيباتر شدن فضاي اتاق بهتر است، چراغي را انتخاب کنيد که رنگ پايه و حباب آن هماهنگي با رنگ زمينه اتاق و مبلمان اتاق داشته باشد. امروزه چراغ‌هاي مطالعه در سايزهاي مختلف و طرح و رنگ‌هاي متنوع در بازار وجود دارند بنابراين هماهنگ کردن و ست کردن اين چراغ‌ها با هر نوع فضايي به راحتي امکان‌پذير است.
نکته دوم: براي مطالعه‌هاي طولاني مدت بهتر است که از نور زرد استفاده کنيد، چرا که نور زرد نسبت به نور سفيد خستگي کمتري را سبب مي‌شود.
نکته سوم: بنابر توصيه کارشناسان و جراحان بيماري‌هاي چشم، بهتر است که نور به صورت مستقيم روي کتاب تابانده نشود، به همين دليل تاکيد مي‌شود که چراغ مطالعه در سمت دست غير غالب قرار گيرد، يعني چراغ مطالعه در راست دست‌ها در سمت چپ و در چپ دست‌ها در سمت راست قرار بگيرد.
 

7 نکته درباره چراغ مطالعه

نکته چهارم: قبل از خريداري چراغ بهتر است تصميم بگيريد که به چه روش مطالعه‌اي عادت داريد، براي مثال آيا عادت داريد که به صورت خوابيده مطالعه کنيد؟ آيا عادت داريد که پشت ميز مطالعه کنيد؟ آيا عادت داريد که قدم بزنيد و کتاب بخوانيد؟ براي هر کدام از اين روش‌ها نورپردازي به خصوصي وجود دارد.
نکته پنجم: اگر عادت داريد که پشت ميز بنشينيد و مطالعه کنيد بهتراست چراغ مطالعه روميزي خريداري کنيد. چراغ مطالعه روميزي، روشنايي ويژه‌اي که براي چشم مطلوب باشد را تامين مي‌کند. حلقه‌ پخش‌کننده‌اي که بالاي منبع نور قرار دارد مانع آن مي‌شود که نور آزاردهنده شود. در اين روش حباب چراغ را به گونه‌اي انتخاب کنيد که پهناي آن، سطح تمام ميز مطالعه شما را روشن کند.
نکته ششم: اگر عادت داريد که خوابيده مطالعه کنيد، بهتر است که چراغ‌هاي پايه‌دار کوتاه را براي کنار تخت‌خواب‌تان خريداري کنيد. اين چراغ‌ها با ارتفاع 100 تا 110 سانتي‌متر از زمين بايد در حالت نشسته با شانه‌هاي شما هم‌تراز باشد. چراغ‌هاي پايه‌دار بلند بايد حدود 38 سانتي‌متر بالاتر از شما و 50 سانتي‌متر از مرکز کتابي که به خواندن آن مشغول هستيد عقب‌تر قرار داشته‌باشند.
نکته هفتم: به هنگام خريد حباب، کاربري آن را در نظر بگيريد. حباب نيمه شفاف نور را با تابش ملايمي از خود عبور مي‌دهد و حباب مات روشنايي را به بالا يا پايين هدايت مي‌کند و براي مطالعه نور مناسبي ايجاد مي‌کند.

 

منبع:www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image