مواد لازم:
برنج،3 پيمانه
کنسرو ماهي تن،يک قوطي
سيب زميني متوسط،3 عدد
سير، 4 حبه
شويد تازه،500 گرم
روغن مايع (ترجيحا زيتون)، 4 قاشق غذاخوري
فلفل دلمه زرد و قرمز (کوچک)، 2 عدد
نمک و فلفل، به مقدار کافي
طرز تهيه
برنج را بشوييد و از چند ساعت قبل خيس کنيد. شويد را پس از تميز کردن و شستن، خرد کنيد. سيبزميني را پوست بکنيد و به صورت چهارگوش کوچک خرد کنيد و کمي نمک و فلفل به آن بپاشيد. فلفل دلمهاي و سير را به صورت نگين خرد کنيد. گوشت ماهي تن را (بدون روغن کنسرو) با چنگال کمي از هم جدا کنيد. حال شويد، سيبزميني، سير و ماهي را با هم مخلوط کنيد. برنج را مانند کته با آب، روغن و نمک بگذاريد بپزد تا آب آن کشيده شود و برنج قدري زنده باشد. در قابلمه ديگر يک قاشق غذاخوري روغن و يک چهارم ليوان آب بريزيد و با کفگير برنج را آهسته و کمکم در قابلمه بريزيد و مخلوط ماهي را لابهلاي آن بپاشيد. در ظرف را ببنديد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مدت 35 تا 40 دقيقه برنج دم بکشد. پس از پختن، برنج را در ظرف گردي بکشيد و روي آن را با فلفل دلمهاي رنگين تزيين کنيد.
منبع:http://salamat.com