مواد لازم:
گوشت بدون استخوان : 1000 گرم
سير : 2 عدد
نعناع : قدري
گشنيز : قدري
ماست ساده کم چرب : 750 گرم
پياز : 4 عدد
روغن : 4 قاشق سوپخوري
فلفل قرمز : 2 عدد
سيب زميني : 500 گرم
آرد نخود چي : 2 قاشق سوپخوري
فلفل : قدري
زردچوبه : قدري
طرز تهيه:
يک کيلو گوشت بياستخوان را به قطعات نسبتاً بزرگ تکه تکه کنيد سپس دو دانه سير و مقداري گشنيز سبز، نعناع سبز دو سه عدد فلفل قرمز و يا سبز را بکوبيد و با گوشت قطعه قطعه شده خوب مخلوط کنيد و سپس گوشت را بهطور ملايم ساطور بزنيد تا ادويهجات مذکور داخل آن جاي گيرد. مواظب باشيد گوشت را زياد عميق ساطور نزنيد سپس گوشت را توي يک چارک ماست بخوابانيد.
بعد از يک ساعت چهار دانه پياز را در چهار قاشق سرخ کنيد. وقتيکه کمي سرخ شد تويش دو قاشق آرد نخود و يک قاشق روغن سرخ کنيد. وقتي که کمي سرخ شد تويش دو قاشق آرد نخود و يک قاشق چايخوري فلفل و زرد چوبه بريزيد و اينها همه را روي آتش ملايم بپزيد و نيم کيلو سيب زميني را حلقه حلقه کرده سرخ کنيد.
ربع ساعت قبل از خوردن غذا، سيب زمينيها را روي آن بريزيد. اين کباب را بايد با نان لواش خورد.
منبع: www.vista.ir /ج