مواد لازم:
گوشت راسته گوساله : 1000 گرم
فلفل سبز دلمه اي : 3 عدد
پياز : 3 عدد
کره : 100 گرم
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
گوشت فيله پاک کرده را از طول به طول انگشت، به يک اندازه ميبريم و بعد آن را از قطر به دو تا سه قسمت تقسيم مينمائيم ( بسته به قطر فيله است) به طور کلي اين کباب بايد تقريباً به قطر 2 انگشت باشد يکي از پيازها را رنده کرده آب آنرا با 2 قاشق روغن زيتون و کمي فلفل مخلوط مينمائيم و گوشت را چند ساعت در اين سس ميخوابانيم)در صورت نداشتن فرصت کافي است گوشت را با اين سس مخلوط کنيم بعد گوشت را به ترتيبي که يک تکه گوشت يک تکه فلفل و يک تا دو پر پياز بسيخ ميکشيم و روي حرارت ملايم کباب ميکنيم و گاهي روي کباب کمي کره آب کرده ميماليم و در اواخر طبخ کمي نمک به دو طرف سيخها ميپاشيم بهتر است کباب را به سيخهائي که دستههاي قشنگي دارد بکشيم و بعد از آماده شدن با همان سيخ در ديس قرار دهيم و کمي کره روي کبابها بگذاريم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافي است.
منبع:
/ج