? مواد لازم:
? 400 گرم تافي کاراملي ساده (حدود 40 تا 50 عدد)
? 350 گرم شکلات تلخ يا کم شيريني خرد شده
? 2 پيمانه خلال پسته يا 300 گرم خلال بادام (يا مقداري از هردو)
? روش تهيه:
1. از آنجايي که تهيه اين تافيها به سرعت عمل نياز دارد، بهتر است از قبل تمام لوازم مورد نياز را آماده کنيد. يک چنگال، يک يا دو سيني متناسب با گنجايش يخچال و مقداري کاغذ روغني آماده کنيد.
2. خلال پسته و بادام را در دو کاسه مجزا بريزيد.
3. لفاف تافيها را باز کرده و آنها را در ظرف مناسبي قرار دهيد.
4. شکلاتها را روي حرارت ملايم يا از طريق بن ماري (قرار دادن ظرف حاوي شکلات در قابلمه آب جوش) آب کرده، از روي حرارت برداريد. در صورت لزوم در ميانه کار ميتوانيد دوباره آنها را آب کنيد، اگر از روش بن ماري استفاده ميکنيد، ميتوانيد ظرف حاوي شکلات را در ظرف آب جوش باقي بگذاريد اما آنرا از روي شعله برداريد.
5. هر تافي را با چنگال برداشته، داخل شکلات فرو ببريد، اضافه شکلات را با لبه قابلمه بگيريد و سپس تافي شکلاتي را تا نيمه در خلال پسته يا بادام بزنيد. ميتوانيد تعدادي از تافيها را هم تا نيمه شکلاتي کرده و همان نيمه شکلاتي را با بادام بپوشانيد.
6. کاراملها را روي کاغذ روغني که داخل سيني قرار داده ايم ميچينيم و سينيها را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال قرار ميدهيم. اين تافيها را ميتوانيد در ظرفي دربسته تا يک هفته نگهداري نماييد.
منبع:www.vista.ir /ج