?مواد لازم :
?زرده تخم مرغ :: 3 عدد
?پودرقند :: 150 گرم
?مغز گردوي خشك شده :: يك فنجان
?آرد :: يك قاشق مرباخوري
?بكينگ پودر :: يك قاشق چايخوري
?هل يا وانيل :: كمي
?طرز تهيه:
زرده تخم مرغ ها را به هم مي زنيم. هل يا وانيل و يك سوم پودر قند را اضافه كرده، آن را تا 5 دقيقه به هم مي زنيم . سپس نصف پودر قند باقيمانده را اضافه كرده و به هم مي زنيم و بقيه پودر قند را هم اضافه مي كنيم. زمان به هم زدن پفك گردويي، بايد 15 دقيقه طول بكشد و در آخرين مرحله بكينگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده مي افزاييم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكي از مايع برمي داريم و روي كاغذ روغني كه درسيني قرار داده ايم ، با كمي فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملايم قرار مي دهيم ، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند. حرارت فر 300 درجه فارنهايت و زمان پخت 15 دقيقه است
منبع: www.vista.ir /ج