? مواد لازم براي 4 نفر:
? روغن زيتون: 7 قاشق غذاخوري،
? سير بزرگ و خرد شده: يک حبه،
? گوجهفرنگي: يک کيلو
? رب گوجهفرنگي: يکچهارم فنجان،
? ريحان خرد شده: نيم قاشق غذاخوري،
? پونه کوهي: نيم قاشق غذاخوري،
? ماکاروني: نيم کيلو،
? جعفري خرد شده: نصف قاشق غذاخوري،
? فلفل سياه: به مقدار لازم
? طرزتهيه:
روغن را در ظرفي داغ کرده سپس سير را در آن سرخ کنيد. گوجهفرنگيها را رنده کنيد و در آن ريخته و هم بزنيد. هنگامي که گوجهفرنگيها کمي تغيير رنگ دادند ساير مواد (به جز جعفري و ماکاروني و فلفل) را به آن اضافه کرده و به مدت 35 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد. حرارت بايد بهگونهاي باشد که سس به جوش نيايد.
ماکاروني را طبق دستور پخت روي پاکت بپزيد تا زماني که مغز ماکاروني پخته شود. مواظب باشيد ماکاروني له نشود. سپس آبکش کرده و پس از اينکه آب آن کاملاً رفت کمي از ماکاروني را در قابلمه ريخته و روي آن سس بريزيد. بقيه ماکاروني را هم در قابلمه ريخته و سس را با آن مخلوط کنيد سپس قابلمه را به مدت 45 دقيقه تا يک ساعت روي حرارت ملايم بگذاريد تا آماده شود.
منبع:www.vista.ir /ج