جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسپاگتي‌ با قارچ‌
-(7 Body) 
اسپاگتي‌ با قارچ‌
Visitor 255
Category: دنياي فن آوري
اسپاگتي‌ (ماكاروني‌) با قارچ‌ هم‌ يك‌ غذاي‌آماده‌ است‌ كه‌ خيلي‌ سريع‌ مي‌توانيد آن‌ را تهيه‌كنيد، البته‌ پيش‌ از خواندن‌ دستور طبخ‌ به‌ يادداشته‌ باشيد كه‌ در صورت‌ امكان‌ مي‌توانيد از200 گرم‌ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌ سرخ‌ شده‌ هم‌استفاده‌ كنيد.

? مواد لازم‌:
 

? قارچ‌: 200 گرم‌
? پياز: يك‌ عدد
? ماكاروني‌: به‌ مقدار لازم‌
? فلفل‌ دلمه‌: دو عدد متوسط
? آب‌ ليمو: يك‌ قاشق‌ سوپخوري‌
? دارچين‌: 1 قاشق‌ سوپخوري‌
? نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ مقدار لازم‌
? رب‌ گوجه‌ فرنگي‌: سه‌ تا چهار قاشق‌ غذاخوري‌

اسپاگتي‌ با قارچ‌

? طرز تهيه‌:
 

ابتدا قارچ‌ها را بشوييد و ورقه‌ ورقه‌ نماييد و باپياز و زردچوبه‌ كمي‌ تفت‌ دهيد. فلفل‌هاي‌ دلمه‌را هم‌ ورقه‌ ورقه‌ كنيد و تخم‌هاي‌ آن‌ را جدا كنيدو به‌ پياز و قارچ‌ و زردچوبه‌ اضافه‌ كنيد و دوباره‌كمي‌ تفت‌ دهيد. آن‌گاه‌ به‌ آن‌ نمك‌، فلفل‌ ودارچين‌ و رب‌ گوجه‌ فرنگي‌ اضافه‌ كنيد و با يك‌ليوان‌ آب‌ آن‌ را بپزيد تا مايع‌ غليظ و يكنواخت‌شود.
در قابلمه‌اي‌ جداگانه‌، آب‌ را جوش‌ بياوريد ويك‌ قاشق‌ سوپخوري‌ روغن‌ و يك‌ قاشق‌ نمك‌ درآن‌ بريزيد، سپس‌ ماكاروني‌ را در آب‌ جوش‌بريزيد و بگذاريد بپزد. پس‌ از پخت‌، مثل‌ هميشه‌آن‌ را در آبكش‌ ريخته‌ و كمي‌ آب‌ گرم‌ رويش‌بريزيد. در اينجا به‌ ياد داشته‌ باشيد كه‌ در صورت‌تمايل‌ مي‌توانيد، گوشت‌ چرخ‌ كرده‌ سرخ‌ شده‌ رابه‌ مايع‌ ماكاروني‌ اضافه‌ كنيد و خوب‌ هم‌ بزنيد. دراين‌ مرحله‌ مي‌توانيد به‌ دو صورت‌ غذا را ميل‌كنيد; ابتدا به‌ صورت‌ جدا، يعني‌ ماكاروني‌ را جدابا مايع‌ ميل‌ كنيد و اگر نه‌، مي‌توانيد ماكاروني‌آبكش‌ شده‌ را در يك‌ قابلمه‌ بريزيد، به‌ اين‌ شكل‌كه‌ ته‌ قابلمه‌ را نان‌ لواش‌ بگذاريد، سپس‌ كمي‌ماكاروني‌ روي‌ آن‌ بريزيد و مقداري‌ از مايع‌ روي‌آن‌ بريزيد و همين‌ كار را ادامه‌ بدهيد تا قابلمه‌شماپر شود. در مرحله‌ آخر روي‌ آن‌ روغن‌ بريزيدو روي‌ گاز با شعله‌ ملايم‌ دم‌ كنيد و آن‌ گاه‌ به‌ اتفاق‌مهمانان‌ ميل‌ كنيد... زمان‌ پخت‌ اين‌ غذا حدودنيم‌ ساعت‌ است‌.
منبع: www.vista.ir
منبع:
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image