? مواد لازم:
? اسپاگتي رشتهاي: 500 گرم
? براي سس راتاتول:
? بادمجان خرد شده: 1 عدد
? پياز بزرگ خلال شده: 1 عدد
? سير له شده: 1 حبه
? فلفل سبز خرد شده: 1 عدد
? كدو سبز خرد شده: 2 عدد
? گوجه فرنگي پوست كنده و چرخ شده:500گرم
? سركه سفيد: يك دوم فنجان
? ريحان تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوري
? پودر آويشن خشك: يك دوم قاشقغذاخوري
? فلفل سياه تازه پودر شده: به ميزان دلخواه
? پنير پارمزان رنده شده: 2 قاشق غذاخوري
? طرز تهيه:
اسپاگتي را به مدت 8 الي 12 دقيقه بجوشانيدو سپس آن را آبكشي كنيد.
براي تهيه سس، تمامي مواد لازم، كدو سبز وبادمجان و... را در يك ماهيتابه نچسب ريخته و بهمدت 30 تا 45 دقيقه روي حرارت ملايم قراردهيد و هراز گاهي آن را هم بزنيد.
در مرحله آخر سس آماده شده را روياسپاگتي ريخته و آن را با پنير پارمزان رنده شدهتزيين نماييد.
? ارزش غذايي:
? كالري: 520 كيلوكالري
? چربي كل: 22 گرم
? كلسترول: 2 ميلي گرم
? فيبر: 25 گرم
منبع:www.vista.ir /ج