جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کباب حسيني
-(8 Body) 
کباب حسيني
Visitor 342
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
گوشت سر دست گوسفند : 1000 گرم
پياز : 500 گرم
دنبه : 250 گرم
کره : 150 گرم
فلفل سبز : 250 گرم
گوجه فرنگي : 500 گرم
فلفل : قدري
نمک : قدري

کباب حسيني

طرز تهيه:
براي تهيه اين کباب به سيخ‌هاي کوچک چوبي که معمولاً از درخت انار تهيه مي‌شود احتياج داريم (و يا سيخ‌هاي آماده شده کوچک از نوع فلزي که زنگ نمي‌زند معمولاً در فروشگاه‌ها حاضر براي فروش و استفاده است)
گوشت را قطعه قطعه مي‌بريم (به اندازه تقريباً طول 4 قطر 2 سانتي‌متر) و سيخ‌هاي چوبي را پوست مي‌کنيم و نوک آنها را تيز مي‌نمائيم، بعد به ترتيب يک قطعه گوشت و يک قطعه دنبه و يک پياز کوچک و يک قطعه فلفل سبز به سيخ مي‌کشيم تا انجا که سيخ‌ها پرشوند (طول سيخ‌ها بايد ده تا پانزده سانتي‌متر باشد)، بعد ته قابلمه مناسبي را که گنجايش سيخ‌ها را داشته باشد يک‌رديف گوجه فرنگي ورقه شده و يک رديف پياز حلقه شده مي‌چنيم و يک رديف از سيخ‌هاي کباب را روي آن مي‌چنيم و باز يک ورقه گوجه فرنگي و يک‌رديف از سيخ‌هاي کباب مي‌گذاريم و به همين ترتيب ادامه مي‌دهيم تا تمام سيخ‌ها در ظرف قرار بگيرند.
آنگاه در قابلمه را مي‌بنديم و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم و صبر مي‌کنيم تا آب گوجه فرنگي کاملاً کشيده شود. در صورتيکه گوشت کاملا نپخت بايد کمي آب به ظرف اضافه نمود. در اواخر طبخ بايد کمي نمک بآن زد وقتي کباب آماده شد بايد به هيچ وجه آب نداشته باشد. کباب‌ها را با همان سيخ در ديس مي‌چنيم و سر ميز مي‌بريم.
در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه مي‌کنيم و لابلاي سيخ‌هاي کباب مي‌چنيم و ممکن است به‌جاي پياز ريز سفيد از پياز درشت که چهار قارچ کرده‌ايم استفاده کنيم.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image