مواد لازم:
گوشت غاز : 1200 گرم
آب ليموترش : 2.5 فنجان
پياز خام خلال شده : 3 عدد
زعفران : قدري
پاپريکا : قدري
روغن زيتون : 0.5 فنجان
کرفس خرد شده : قدري
جعفري شاخه اي : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
غاز داراي گوشت سياه و سفت است که قطعات کباب آن بايد با دقت تهيه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پيدا کند.
غاز را بعد از تميز کردن با 2 تا 3 ليوان آب يکي دو عدد پياز خرد کرده و يکي دو برگ بو يا ساق کرفس و چند ساق جعفري ميگذاريم نيم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تيز پوست آن را ميکنيم قطعات سينه و ران را جدا ميکنيم و استخوانهاي سينه را ميگيريم و سسي از روغن زيتون يا کره آب کرده و آبليمو و نمک و فلفل آماده ميکنيم و قطعات گوشت را در سس ميخوابانيم و بعد مثل کباب جوجه به سيخ ميکشيم و روي حرارت ملايم کباب ميکنيم، بايد زمان طبخ آن از جوجه طولاني تر و حرارت ملايمتر باشد و مرتب به آن سس کره و ابليمو داد تا کاملا کباب پخته و برشته شود، انواع پرندگان حلال گوشت را بهمين طريق ميتوان کباب کرد. نژادهاي جوان احتياج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه ميتوانيم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانيم و کباب کنيم.
منبع: www.vista.ir /ج