جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کباب غاز
-(1 Body) 
کباب غاز
Visitor 273
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
گوشت غاز : 1200 گرم
آب ليموترش : 2.5 فنجان
پياز خام خلال شده : 3 عدد
زعفران : قدري
پاپريکا : قدري
روغن زيتون : 0.5 فنجان
کرفس خرد شده : قدري
جعفري شاخه اي : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري

کباب غاز

طرز تهيه:
غاز داراي گوشت سياه و سفت است که قطعات کباب آن بايد با دقت تهيه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پيدا کند.
غاز را بعد از تميز کردن با 2 تا 3 ليوان آب يکي دو عدد پياز خرد کرده و يکي دو برگ بو يا ساق کرفس و چند ساق جعفري مي‌گذاريم نيم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تيز پوست آن را مي‌کنيم قطعات سينه و ران را جدا مي‌کنيم و استخوان‌هاي سينه را مي‌گيريم و سسي از روغن زيتون يا کره آب کرده و آبليمو و نمک و فلفل آماده مي‌کنيم و قطعات گوشت را در سس مي‌خوابانيم و بعد مثل کباب جوجه به سيخ مي‌کشيم و روي حرارت ملايم کباب مي‌کنيم، بايد زمان طبخ آن از جوجه طولاني تر و حرارت ملايم‌تر باشد و مرتب به آن سس کره و ابليمو داد تا کاملا کباب پخته و برشته شود، انواع پرندگان حلال گوشت را بهمين طريق مي‌توان کباب کرد. نژادهاي جوان احتياج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه مي‌توانيم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانيم و کباب کنيم.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image