جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کباب قرقاول
-(3 Body) 
کباب قرقاول
Visitor 454
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
گوشت قرقاول : 1200 گرم
آب ليموترش : 2.5 فنجان
پياز خام خلال شده : 3 عدد
روغن زيتون : 0.5 فنجان
کرفس خرد شده : قدري
جعفري شاخه اي : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري

کباب قرقاول

طرز تهيه:
قرقاول يکي از پرندگاني است که داراي پرهاي بسيار زيبا و گوشت بسيار لذيذ است و بهترين خوراک آن به طريق کباب است، معمولاً گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر است، ضمناً اين پرنده کمياب است و تهيه آن به آساني مقدور نيست در هر حال ما طريقه کباب کردن آن را ذيلا شرح مي‌دهيم.
پرهاي قرقاول را به‌دقت مي‌گيريم و پرهاي ريز باقيمانده را به‌دقت مي‌سوزانيم، بعد آن را مي‌شوئيم و خشک مي‌کنيم و گوشت آن را مثل کباب جوجه قطعه قطعه مي‌نمائيم و در آب ليمو و روغن زيتون مي‌خوابانيم، بعد قطعات آن را به‌طوري که سينه‌ها و ران ها جدا باشند به سيخ مي‌کشيم ابتدا ران‌ها را روي آتش کمي برشته مي‌کنيم، بعد سينه‌ها را روي آتش مي‌گذاريم و با حرارت ملايم آنها را برشته مي‌سازيم و سيخ‌ها را مرتب پشت و رو مي‌کنيم و از سس روغن زيتون و آب ليمو مرتباً روي قطعات قرقاول مي‌دهيم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود، بدون اينکه مغز آن خشک گردد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image