مواد لازم:
گوشت قرقاول : 1200 گرم
آب ليموترش : 2.5 فنجان
پياز خام خلال شده : 3 عدد
روغن زيتون : 0.5 فنجان
کرفس خرد شده : قدري
جعفري شاخه اي : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
قرقاول يکي از پرندگاني است که داراي پرهاي بسيار زيبا و گوشت بسيار لذيذ است و بهترين خوراک آن به طريق کباب است، معمولاً گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر است، ضمناً اين پرنده کمياب است و تهيه آن به آساني مقدور نيست در هر حال ما طريقه کباب کردن آن را ذيلا شرح ميدهيم.
پرهاي قرقاول را بهدقت ميگيريم و پرهاي ريز باقيمانده را بهدقت ميسوزانيم، بعد آن را ميشوئيم و خشک ميکنيم و گوشت آن را مثل کباب جوجه قطعه قطعه مينمائيم و در آب ليمو و روغن زيتون ميخوابانيم، بعد قطعات آن را بهطوري که سينهها و ران ها جدا باشند به سيخ ميکشيم ابتدا رانها را روي آتش کمي برشته ميکنيم، بعد سينهها را روي آتش ميگذاريم و با حرارت ملايم آنها را برشته ميسازيم و سيخها را مرتب پشت و رو ميکنيم و از سس روغن زيتون و آب ليمو مرتباً روي قطعات قرقاول ميدهيم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود، بدون اينکه مغز آن خشک گردد.
منبع:www.vista.ir /ج