جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني هايي با طعم نارگيل
-(6 Body) 
شيريني هايي با طعم نارگيل
Visitor 537
Category: دنياي فن آوري

?شيريني با روكش شكلات و نارگيل
 

?مواد لازم:
51 پيمانه آرد سفيد
يك سوم پيمانه آرد ذرت
185 گرم كره نرم شده
يك پيمانه پودرقند
3 عدد تخم مرغ كمي زده شده
نصف قاشق چايخوري وانيل
نصف پيمانه شير
سه چهارم پيمانه خامه غليظ
براي روكش:
4 پيمانه پودرقند
يك سوم پيمانه پودر كاكائو
30 گرم كره ذوب شده
دوسوم پيمانه شير
3 پيمانه پودر نارگيل

شيريني هايي با طعم نارگيل

?طرز تهيه:
فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد. يك قالب كيك مربع شكل به ضلع 23 سانتي متر را با كمي كره ذوب شده يا روغن چرب كنيد. كف قالب را با يك قطعه كاغذ روغني بپوشانيد.
آرد سفيد و آرد ذرت را در ظرف گود بزرگي الك كنيد. كره نرم شده، پودرقند، وانيل، تخم مرغ ها و شير را اضافه كنيد. با همزن برقي مخلوط را هم بزنيد. با سرعت كم يك دقيقه به هم زدن ادامه دهيد. سپس با سرعت تند همزن 3 دقيقه ديگر مخلوط را بزنيد تا هيچ گلوله اي در آن باقي نماند و حجم آن افزايش يابد. مخلوط را در قالب كيك كه از قبل آماده كرده بوديد بريزيد و سطح روي آن را صاف كنيد. بگذاريد شيريني يك ساعت در فر بپزد تا مغز پخت شود و اگر چنگالي را در آن فرو ببريد چيزي به چنگال نچسبد. آن را از فر خارج كنيد. بگذاريد كيك 3 دقيقه در قالب بماند سپس آن را بر روي شبكه سيمي برگردانيد و بگذاريد سرد شود.
با يك كارد اره اي بلند سطح روي كيك را كاملا صاف كنيد. لبه هاي خشك و برشته كيك را نيز بريده جدا كنيد. سپس كيك را از وسط ارتفاع آن به دو لايه تقسيم كنيد.
خامه را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. آن را روي لايه زيرين كيك پخش كنيد و لايه بالايي كيك را روي خامه قرار دهيد. حال كيك را به 5 رديف 5تايي برش بزنيد تا 25 قطعه كيك مربع شكل حاصل شود.
پودرقند را با پودر كاكائو، كره و شير در يك ظرف كوچك مخلوط كنيد و آن را روي ظرف ديگري حاوي آب در حال جوش قرار دهيد. مخلوط را دائما هم بزنيد تا يكنواخت و براق شود سپس از روي حرارت برداريد. يك پيمانه از پودر نارگيل را روي سطح صافي كه با يك قطعه كاغذ روغني پوشانده ايد بريزيد. هر يك از قطعات مربع شكل كيك را ابتدا در روكش شكلاتي فرو ببريد سپس خارج كرده صبر كنيد تا روكش اضافي از آن بچكد و بعد در پودر نارگيل بغلتانيد. اين كار را ادامه دهيد تا تمام كيك ها روكش شوند.

?كيك نارگيلي
 

?مواد لازم:
75 گرم پودرنارگيل
175 گرم آرد سفيد
100 گرم پودرقند
100 گرم كره يا مارگارين نرم شده
2 عدد تخم مرغ
حدود 6 قاشق شير
2 قاشق چايخوري بيكينگ پادر
براي روي كيك:
2 قاشق سوپخوري پودر نارگيل
يك قاشق سوپخوري پودرقند
?طرز تهيه:
تخم مرغ ها را در ظرفي ريخته و كمي هم بزنيد سپس شير را به آن اضافه كنيد تا حجم آن به حدود 150 ميلي ليتر برسد و بهتر است اين كار را در يك ظرف مدرج انجام دهيد تا به راحتي ميزان شير مورد نياز مشخص شود. نيمي از پودرقند را همراه با پودر نارگيل اضافه كنيد و مخلوط كنيد سپس بگذاريد 30 دقيقه بماند.
آرد را همراه با بيكينگ پادر در ظرف گودي الك كنيد و باقي مانده پودرقند را به آن بيفزاييد. كره را به آن اضافه كنيد و مخلوط كنيد تا به صورت گلوله هاي ريز مغز نان درآيند. حالا مخلوط پودر نارگيل را به آن اضافه كنيد. خوب مخلوط كنيد و سپس مايه كيك را در يك قالب كيك مستطيل مخصوص كيك صبحانه كه از قبل چرب كرده و كمي آرد در آن پاشيده ايد بريزيد. پودرقند و پودر نارگيلي كه براي روي كيك كنار گذاشته بوديد مخلوط كرده روي سطح مايه كيك بپاشيد.
كيك را به مدت 45 تا 50 دقيقه در فر كه از قبل با حرارت 190 درجه سانتيگراد يا 375 درجه فارنهايت گرم كرده ايد، بپزيد. سپس از فر خارج كرده بر روي شبكه سيمي سرو كنيد.

?بيسكويت جوي نارگيلي
 

?مواد لازم:
يك پيمانه آرد سفيد
يك پيمانه جوي پرك
سه چهارم پيمانه پودر نارگيل
سه چهارم پيمانه پودر قند
125 گرم كره
يك قاشق سوپخوري عسل
51 قاشق چايخوري جوش شيرين
2 قاشق سوپخوري آب جوش
?طرز تهيه:
فر را با حرارت 150 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. سيني فر را با كمي روغن يا كره چرب كنيد. آرد، جوي پرك و پودر نارگيل را با پودر قند در ظرف گودي مخلوط كنيد.
كره و عسل را در ظرف كوچكي مخلوط كرده و بر روي حرارت تند اجاق گاز قرار دهيد و هم بزنيد تا ذوب شوند. جوش شيرين و آب جوش را مخلوط كنيد و آن را به عسل و كره بيفزاييد، اين مخلوط را به ظرف حاوي آرد و پودرنارگيل اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط شوند.هر يك قاشق سوپخوري از خمير حاصل را در دست ابتدا به صورت يك گلوله و سپس به صورت دايره اي تخت درآوريد و در سيني با فاصله 6سانتي متر از يكديگر بچينيد.
شيريني ها را حدود 15 الي 20 دقيقه در فر بپزيد تا طلايي رنگ شوند. سپس از فر خارج كرده بگذاريد حدود 2 دقيقه بماند، بعد از سيني جدا كرده و بر روي شبكه سيمي سرو كنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image