مواد لازم:
انجير تازه : 3000 گرم
شکر : 2500 گرم
دارچين : 32 گرم
هل : 37.6 گرم
گلاب : 2 فنجان
وانيل : قدري
آب : 6 فنجان
طرز تهيه:
انجيرهاي کوچک را نازک پوست بکنيد بهطوري که دمش کنده نشود. سپس آنها را در آب آهک بگذاريد. و بعد از يک ساعت از آب آهک در آورده در هر کدام، سه سوراخ با سوزني تميز ايجاد کرده، در آبي که قبلاً مخلوط با شکر شده بجوشانيد. همين که پخته شده در ظرف ديگر مقداري شکر و گلاب در آب ريخته بجوشانيد تا قوام بيايد. سپس انجيرهاي پخته شده را همراه، با وانيل، هل و دارچين در آن بريزيد يک جوش که زد بيرونش آورده، در شيشه تميزي پر کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج