جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مربا و مارمالاد بهتري بپزيم
-(0 Body) 
مربا و مارمالاد بهتري بپزيم
Visitor 419
Category: دنياي فن آوري

? مارمالاد:
 

با ميوه هاي بسياري مي توان مربا درست كرد حتي با پوست برخي ميوه ها نظير پسته تر، اما ميوه هايي كه مي توان با آن ها مارمالاد تدارك ديد، عبارتند از: زردآلو، توت فرنگي، به، سيب، هلو، آلبالو، كيوي، آلوزرد يا قطره طلايي.
? در مورد ميوه هايي كه هسته دارند، ابتدا هسته آن ها را خارج و سپس چرخ كنيد. براي يك كيلو ميوه شيرين، نيم كيلو شكر و براي يك كيلو ميوه ترش، 750 گرم شكر اضافه كنيد و بگذاريد تا با شعله ملايم بپزد. چنانچه بخواهيد مارمالاد شما حالت ژلاتينه داشته باشد، مي توانيد براي يك كيلو ميوه، يك قاشق مرباخوري پودر ژلاتين را به نصف فنجان آب جوش بيفزاييد و آن را به ميوه مورد نظرتان افزوده و بعد از سه تا چهار بار جوش زدن، آن را از روي حرات برداريد.
? براي تهيه مارمالاد سيب و به، پوست آن ها را كنده، چرخ كنيد و آن را با دو ليوان آب بپزيد، سپس شكر را بيفزاييد.
? ميوه هاي كاملاً رسيده براي تهيه مارمالاد مناسب ترند.

? مربا:
 

? ميوه هايي كه براي مربا در نظر مي گيريد، ترجيحاً سالم و بدون لك بوده و زياد رسيده نباشند.
? در صورتي كه شكر تميز نبوده و رنگ آن زرد است، مي توانيد براي هر يك كيلو شكر، يك عدد سفيده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنيد و آن را به شربت در حال جوش بيفزاييد و از صافي ظريف رد كنيد تا رنگ آن سفيد و شفاف شود.
? براي اين كه مرباي مورد نظرتان نرم و لطيف شود، حتماً ميوه ها را قبل از افزودن به شكر بپزيد، زيرا شكر سبب سفت شدن پوست ميوه مي شود.
? شربت مربا را آن قدر بجوشانيد تا قوام بيايد، يعني اگر مقداري از مربا را در نعلبكي بريزيد و با يك قاشق وسط آن خطي بكشيد، دو قسمت كاملاً جدا به وجود بيايد.
? همواره براي يك كيلو ميوه ترش، يك كيلو شكر و براي يك كيلو ميوه شيرين، 750 گرم شكر در نظر بگيريد.
? هيچ وقت مرباي گرم را در شيشه نريزيد، صبر كنيد تا خنك شود.
? براي پيشگيري از شكرك زدن مرباي ميوه هاي شيرين از آبليمو استفاده كنيد.
علت شكرك زدن مربا، جوشيدن بيش از حد آن است. در اين شرايط بهتر است يك تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه كرده، بگذاريد سه تا چهار جوش بزند سپس كمي آبليمو به آن بيفزاييد تا شكرك مربا برطرف شود.
? هميشه آبليمو را يك ربع قبل از برداشتن ظرف مربا از روي حرارت به آن اضافه كنيد.
? موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذاريد تا رنگ آن تغيير نكند، به جز مرباي به كه بايد حتماً در ظرف را ببنديد تا رنگ آن سرخ ارغواني شود.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image