جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباي بالنگ
-(4 Body) 
مرباي بالنگ
Visitor 485
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
بهار نارنج : 3000 گرم
شکر : 2500 گرم
آب ليموترش : 0.5 فنجان
هل : 1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ : 1 عدد

مرباي بالنگ

براي تهيه مرباي بالنگ ممکن است از بالنگ تازه يا خشک استفاده کرد و چون معمولاً بالنگ خشک بيشتر در دسترس است طرز تهيه آن اول داده مي‌شود و سپس تهيه مرباي بالنگ تازه داده مي‌شود:

? تهيه مربا با بالنگ خشک:
 

بالنگ را يک روز در آب سرد خيس مي‌کنيم تا کاملاً نرم شود بعد با کارد تيزي روي پوست آن را مي‌تراشيم و نه آنکه به کلي پوست آن گرفته شود زيرا هر قدر پوست آن بيشتر گرفته شود عطر آن کمتر مي‌شود بعد بالنگ را در آبجوش دوباره مي‌جوشانيم تا مغز آن پخته و نرم شود 10 تا 12 ساعت آن را در آب سرد مي‌ريزيم دو سه بار آب آن را عوض مي‌کنيم و کمي از آن را مي‌چشيم بايد تلخي نداشته باشد.
بعد پارچه روي ميز مي‌کشيم و بالنگ‌ها را روي پارچه مي‌چينيم تا آب زيادي آن گرفته شود و بالنگ آماده شده را وزن مي‌کنيم و دو برابر وزن آن شکر در نظر مي‌گيريم يعني به نسبت 1.5 کيلو بالنگ 3 کيلو شکر کافي است شکر را در ظرفي مي‌ريزيم 6 ليوان آب روي آن مي‌ريزيم و يکي دو عدد سفيده تخم مرغ با آن مخلوط مي‌کنيم و شربت را مي‌جوشانيم و از پارچه نازک رد مي‌کنيم تا شکر تميز شود بعد بالنگ‌هاي آماده را در اين شربت مي‌ريزيم و مي‌جوشانيم تا شربت کاملاً غليظ شده قوام بيايد و در آخر کار نصف استکان آبليمو در آن مي‌ريزيم و چند جوش که زد از روي آتش برمي‌داريم و بعد از سرد شدن در شيشه مي‌ريزيم.

? تهيه مربا با بالنگ تازه:
 

بالنگ را به چهار قاچ مي‌کنيم و قسمت تخم و ليزي وسط آن را مي‌گيريم و باريک باريک به پهناي 3 تا 4 سانت مي‌بريم و قطعه را به شکل لوزي يا چهار گوش خرد مي‌کنيم در صورتي‌که بخواهيم مربا ترد شود آن را 10 تا 12 ساعت در آب آهک مي‌خوابانيم و در صورتي‌که بخواهيم نرم شود آب آهک لازم ندارد در صورت گذراندن در آب آهک آن را چند آب مي‌شوئيم و بعد دوباره در آب مي‌جوشانيم مغز آن نرم که شد 24 ساعت آنها را در آب سرد مي‌ريزيم و مرتب آب آن را عوض مي‌کنيم و مي‌چشيم تلخي آن که گرفته شد آنها را مثل مرباي بالنگ روي پارچه پهن مي‌کنيم که آب آن گرفته شود بعد دو برابر وزن آن شکر در نظر مي‌گيريم و 6 ليوان آب روي آن مي‌ريزيم و يکي دو عدد سفيده تخم مرغ با آن مخلوط مي‌کنيم و شربت را مي‌جوشانيم و از پارچه نازک رد مي‌کنيم تا شکر تميز شود بعد بالنگ‌هاي آماده را در اين شربت مي‌ريزيم و ميج‌وشانيم تا شربت کاملاً غليظ شده قوام بيايد و در آخر کار نصف استکان آبليمو در آن مي‌ريزيم و چند جوش که زد از روي آتش برمي‌داريم و بعد از سرد شدن در شيشه مي‌ريزيم.

? تهيه آب آهک:
 

به نسبت هر يک کيلو بالنگ يک کيلو آهک را در 5 تا 6 ليوان آب سرد حل مي‌کنيم به‌هم مي‌زنيم و مي‌گذاريم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روي بالنگ مي‌ريزيم و بعد 2 تا 3 ساعت بالنگ را مطابق دستور بالا آماده مي‌کنيم.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image