? مواد لازم:
عدد پياز قرمز كوچك : 11 عدد،
گوجه فرنگي : 4 عدد،
زيتون سياه بدون هسته : دو و نيم پيمانه،
شاهي و يا هر نوع سبزي معطر ديگر : 3 پيمانه،
برگ ريز اسفناج : 120 گرم يا 2 پيمانه،
برگ گشنيز خرد شده : 1 قاشق سوپ خوري،
نمك و فلفل : به مقدار لازم،
در صورت تمايل يک چهارم پيمانه : ترشي فلفل قرمز
?مواد لازم براي تهيه سس:
روغن زيتون : 2 قاشق سوپ خوري ،
آب ليمو : 1 قاشق سوپ خوري،
شكر : يک چهارم قاشق چاي خوري،
جعفري خورد شده : يک دوم قاشق چاي خوري،
تخم زيره : 1 قاشق چاي خوري،
سير كوبيده : 2 حبه
?طرز تهيه سس:
تمام مواد لازم را با هم مخلوط كرده و خوب هم بزنيد .
?طرز تهيه سالاد:
گوجه فرنگي ها را به 8 قسمت تقسيم كرده پياز ها را ورقه ورقه برش دهيد ورقه هاي پياز را از هم جدا كنيد گوجه فرنگي و پياز و زيتون و سبزي معطر و اسفناج و ترشي فلفل را با هم مخلوط كرده سپس سس را روي سالاد بريزيد در نهايت گشنيز خورد شده را روي سالاد بپاشيد .
منبع: www.vista.ir