|
آشپزي آفريقايي
-(6 Body)
|
آشپزي آفريقايي
Visitor
278
Category:
دنياي فن آوري
امروز در ستون آشپز بانو به شما طرز تهيه يک نوع شيريني آفريقايي را آموزش ميدهيم هرچند که آفريقا از کشور و فرهنگ ما خيلي دور است اماشيريني که امروز آن را به شما آموزش ميدهيم، مطابق سليقه ايراني ماست. ? لگيمات آفريقايي ? مواد لازم: ? آرد: 4 ليوان ? شکر:سه چهارم ليوان ? خمير مايه: يک قاشق غذاخوري ? نمک: کمي ? شيرخشک: يک قاشق غذاخوري ? آب: 2 ليوان ? روغن: 4 ليوان براي سرخکردن ? طرز تهيه: 1. در ظرفي آرد، نمک و خميرمايه را با هم مخلوط کنيد. 2. آب را اضافه کرده و مخلوط را با يک قاشق چوبي خوب هم بزنيد تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند. 3. روي ظرف را با يک سيني بپوشانيد و مواد را بگذاريد يک شب کامل بماند. 4. در روز دوم، شکر و شير خشک را به مواد اضافه کرده به مدت 2 دقيقه خوب هم بزنيد. 5. روغن را در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد تا داغ شود. سپس از مواد با يک قاشق مرباخوري به اندازه يک گردو برداشته و در روغن بريزيد تا خمير پف کند و دايره مانند شود. تمام مواد را به اين طريق درست ميکنيم. 6. لگيماتها را در صافي ريخته تا روغن آنها برود سپس آنها را در ظرف مخصوص شيريني ميچينيم. منبع:www.vista.ir /ج
|
|
|