جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيروک مرکبات
-(10 Body) 
پيروک مرکبات
Visitor 536
Category: دنياي فن آوري
پيروک، نوعي شيريني مغزدار است که خمير آن شباهت زيادي به خمير انواع پاي دارد؛ مغز آن را انواع مارمالاد تشکيل مي‌دهد و تنوع پيروک‌ها نيز بسته به مارمالاد داخل آنهاست.
به عنوان مثال در اينجا از مخلوط مارمالاد گريپ‌فروت و نارنگي استفاده شده است.
? مواد لازم براي خمير:
- کره، 150گرم
- شکر، 90 گرم
- آرد، 250گرم
- تخم‌مرغ، 2 عدد [خواص تخم‌مرغ]
- بيکينگ پودر، يک‌دوم قاشق چاي‌خوري
- وانيل، يک‌چهارم قاشق چاي‌خوري
- پوست پرتقال رنده شده، يک قاشق سوپ‌خوري
- گردوي رنده شده، 2 قاشق سوپ‌خوري [خواص گردو]
- مارمالاد گريپ‌فروت و نارنگي، به مقدار لازم
? مواد لازم جهت تهيه مارمالاد گريپ‌فروت و نارنگي:
- گريپ فروت، 2 عدد
- نارنگي، 4 عدد
- شکر، 750گرم
- پودر ژلاتين، يک قاشق سوپ‌خوري
- آب، نصف پيمانه
- وانيل، يک‌چهارم قاشق چاي‌خوري
? طرز تهيه مارمالاد:
ابتدا نارنگي‌ها و گريپ‌فروت‌ها را پوست کنده و گوشت داخل آنها را پس از خرد کردن، همراه شکر و آب در قابلمه‌اي بريزيد و روي شعله ملايم اجاق گاز نيم‌ساعت حرارت دهيد.
همزمان در يک کاسه کوچک فلزي 3قاشق سوپ‌خوري آب جوش ريخته و پس از اضافه کردن پودر‌ژلاتين به آن، روي کتري در حال جوش بگذاريد تا حل شود.
سپس ژلاتين مايع را به مخلوط نارنگي و گريپ فروت در حال جوش اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا مارمالاد غليظ شود؛ براي اين منظور يک ساعت زمان لازم است.

پيروک مرکبات

? طرز تهيه خمير:
ابتدا کره و شکر را با دستگاه همزن خوب بزنيد، سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و همين‌طور هم بزنيد.
مواد خشک شامل آرد، بيکينگ پودر، وانيل، پوست پرتقال رنده‌شده و گردو را در ظرف ديگري با هم مخلوط کرده، سپس به مخلوط کره، تخم‌مرغ و شکر بيفزاييد.
در اين مرحله، بعد از کمي هم‌زدن، دستگاه را خاموش کرده و خمير را با دست ورز دهيد. يک‌چهارم خمير را نگه داشته و کنار بگذاريد؛ بقيه را داخل ظرف پيرکس گرد يا قالب پاي پهن کنيد و روي آن را با مارمالاد بپوشانيد.
خمير کنار گذاشته شده را توسط وردنه باز کرده و به صورت نوارهاي باريک با چاقو برش دهيد و به حالت ضربدري روي مارمالاد بگذاريد.
حالا فر را روشن کرده و آن را روي 180 درجه سانتي‌گراد تنظيم کنيد و ظرف را روي طبقه وسط فر به مدت نيم‌ساعت قرار دهيد.
نکته يک) بهتر است فر را 15دقيقه قبل از قرار دادن ظرف درآن در همين دما روشن کنيد.
نکته2) شما مي‌توانيد خمير پيروک را از شب قبل آماده کرده، داخل کيسه فريزر بريزيد و در يخچال قرار دهيد.
نکته3) براي براق شدن روي پيروک، مي‌توانيد يک عدد زرده تخم‌مرغ را با چنگال زده، سپس توسط قلم‌مو روي خميرهاي ضربدري شده بماليد و پس از آن، در فر قرار دهيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image