? مواد لازم:
? كره يا مارگارين : 150 گرم،
? پودر قند :150 گرم،
? تخم مرغ : 3 عدد ،
? آرد سفيد الك شده : 150 گرم،
? آب جوش : يك دوم قاشق غذا خوري،
? توت فرنگي : 1 كيلو،
? خامه زده شده : 600 ميلي ليتر،
? شكر : 3 قاشق غذا خوري،
? آرد ذرت : يك و نيم قاشق غذاخوري،
? آب : 2 قاشق غذا خوري،
? آبليمو : 1 قاشق چايخوري،
? بادام پرك تست شده : 100 گرم
? طرز تهيه:
كره را با پودر قند مخلوط كرده مي زنيم تا كرم روشن و لطيفي به دست آيد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كرده و با تخم مرغ دوم و سوم يك قاشق آرد نيز به مايه مي افزاييم و مخلوط مي كنيم د باقيمانده آرد را اضافه كرده خوب هم مي زنيم . سپس آب داغ را افزوده مخلوط مي كنيم مخلوط حاصل را به سه قسمت مساوي تقسيم كرده و در سه قالب گرد كوچك به قطر هيجده سانتي متر كه قبلا" آنها را چرب كرده و كف آنها را با كاغذ روغني پوشانده ايم مي ريزيم و به مدت 25 الي 30 دقيقه در فر مي پزيم . سپس از فر خارج نموده ، بر روي شبكه سيمي سرد مي كنيم. 225 گرم از توت فرنگي ها را پوره كرده له مي كنيم و 225 گرم ديگر از آن را ورقه ورقه خرد مي كنيم د توت فرنگي له شده را از صافي رد مي كنيم و با 450 ميلي ليتر خامه زده شده و توت فرنگي خرد شده مخلوط مي كنيم . سه لايه كيك را بر روي هم قرارداده و مخلوط خامه و توت فرنگي را در ميان لايه هاي كيك مي ريزيم .
175 گرم ديگر از توت فرنگي ها را له كرده و از صافي رد مي كنيم د سپس با شكر ، آرد ذرت و آب در ظرفي ريخته به مدت يك تا دو دقيقه بر روي حرارت اجاق قرار مي دهيم تا غليظ شود آبليمو را اضافه كرده مي گذاريم سرد شود . توت فرنگي هاي باقيمانده را از وسط نصف كرده و از طرفي كه بريده شده اند بر روي كيك ميچينيم و ديواره و سطح روي كيك را با قلم از مخلوط تهيه شده شده مي ماليم د ديواره كيك را با بادام پرك ميپوشانيم . باقيمانده خامه را در قيف خامه ريخته و لبه كيك را با گل خامه تزئين مي كنيم .
منبع:www.vista.ir /ج