جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت توت فرنگي
-(8 Body) 
تارت توت فرنگي
Visitor 377
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم:
? كره يا مارگارين : 150 گرم،
? پودر قند :150 گرم،
? تخم مرغ : 3 عدد ،
? آرد سفيد الك شده : 150 گرم،
? آب جوش : يك دوم قاشق غذا خوري،
? توت فرنگي : 1 كيلو،
? خامه زده شده : 600 ميلي ليتر،
? شكر : 3 قاشق غذا خوري،
? آرد ذرت : يك و نيم قاشق غذاخوري،
? آب : 2 قاشق غذا خوري،
? آبليمو : 1 قاشق چايخوري،
? بادام پرك تست شده : 100 گرم

تارت توت فرنگي

? طرز تهيه:
كره را با پودر قند مخلوط كرده مي زنيم تا كرم روشن و لطيفي به دست آيد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كرده و با تخم مرغ دوم و سوم يك قاشق آرد نيز به مايه مي افزاييم و مخلوط مي كنيم د باقيمانده آرد را اضافه كرده خوب هم مي زنيم . سپس آب داغ را افزوده مخلوط مي كنيم مخلوط حاصل را به سه قسمت مساوي تقسيم كرده و در سه قالب گرد كوچك به قطر هيجده سانتي متر كه قبلا" آنها را چرب كرده و كف آنها را با كاغذ روغني پوشانده ايم مي ريزيم و به مدت 25 الي 30 دقيقه در فر مي پزيم . سپس از فر خارج نموده ، بر روي شبكه سيمي سرد مي كنيم. 225 گرم از توت فرنگي ها را پوره كرده له مي كنيم و 225 گرم ديگر از آن را ورقه ورقه خرد مي كنيم د توت فرنگي له شده را از صافي رد مي كنيم و با 450 ميلي ليتر خامه زده شده و توت فرنگي خرد شده مخلوط مي كنيم . سه لايه كيك را بر روي هم قرارداده و مخلوط خامه و توت فرنگي را در ميان لايه هاي كيك مي ريزيم .
175 گرم ديگر از توت فرنگي ها را له كرده و از صافي رد مي كنيم د سپس با شكر ،‌ آرد ذرت و آب در ظرفي ريخته به مدت يك تا دو دقيقه بر روي حرارت اجاق قرار مي دهيم تا غليظ شود آبليمو را اضافه كرده مي گذاريم سرد شود . توت فرنگي هاي باقيمانده را از وسط نصف كرده و از طرفي كه بريده شده اند بر روي كيك ميچينيم و ديواره و سطح روي كيك را با قلم از مخلوط تهيه شده شده مي ماليم د ديواره كيك را با بادام پرك ميپوشانيم . باقيمانده خامه را در قيف خامه ريخته و لبه كيك را با گل خامه تزئين مي كنيم .
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image