کمپوت موز
مواد لازم:
موز : 1200 گرم
شکر : 5 قاشق سوپخوري
آب : 1.5 فنجان
طرز تهيه:
پوست موزها را کنده آنها را حلقه حلقه بريده شکر را فراهم نمائيد قطعات موز را در آن بريزيد و مدت سه دقيقه بپزيد.
کمپوت سيب
مواد لازم:
سيب : 950 گرم
شکر : 8 قاشق سوپخوري
آب : 2.5 فنجان
پوست ليمو ترش : 25 گرم
طرز تهيه:
آب را بجوش آورده، شکر و پوست ليمو ترش را در آن ريخته چند دقيقه که گذشت سيب را در آن بريزيد. هر قطعه سيب که نرم شد، آن را بيرون آورده در ظرف بلوري بريزيد. بعد آخر کار شربت را بجوشانيد تا به اندازه دو ليوان برسد. شربت را در پايان کار روي سيبها بريزيد.
کمپوت توت فرنگي
مواد لازم:
تره : 500 گرم
شکر : قدري
طرز تهيه:
توت فرنگي را شسته دمهاي آن را گرفته با حوله خشکش کنيد شربت قند را تهيه کرده، آن را داغ داغ روي توت فرنگي بريزيد.
کمپوت گيلاس
مواد لازم:
گيلاس شرين : 500 گرم
شکر : 5 قاشق سوپخوري
آرد ذرت : 0.5 قاشق سوپخوري
آب : 1 فنجان
طرز تهيه:
گيلاسها را پاک کرده و شسته شربت را فراهم نموده گيلاسها را در آن بريزيد و مدت ده دقيقه روي آتش ملايم بجوشانيد. سپس گيلاسها را در ظرف بلور ريخته آرد ذرت را با شربت قند مخلوط نموده، آن را روي گيلاسها بريزيد.
منبع:www.vista.ir /ج