? مواد لازم براي 6 نفر:
1ـ فلفل دلمه اي قرمز 1 عدد
2ـ فلفل دلمه اي سبز 1 عدد
3ـ فلفل دلمه اي زرد يا نارنجي 1 عدد
4ـ پاستاي حلزوني 350 گرم
5ـ روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
6ـ سركه بالزاميك 2 قاشق غذاخوري
7ـ آب گوجه فرنگي (گوجه فرنگي رنده شده) 5 قاشق غذاخوري
8ـ ريحان تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوري
9ـ پودر آويشن 1 قاشق چايخوري
10ـ قارچ معمولي 175 گرم
11ـ قارچ صدفي 175 گرم (قارچ هاي پهن بزرگ به اندازه نعلبكي)
12ـ لوبيا سبز 400 گرم (پخته و آبكشي شده)
13ـ كشمش طلايي - زرد سه چهارم پيمانه
14ـ پيازچه خرد شده 1 دسته
15ـ نمك و فلفل سياه مقداري
طرز تهيه
فر را از قبل روشن وفلفل دلمه اي را از وسط به دو نيم تقسيم كنيد و روي صفحه ميله اي فر قرار دهيد و بگذاريد 10 تا 15 دقيقه در فر بمانند تا كاملاً كبابي و نرم شوند . در اين حالت پوستشان چروك و كمي سوخته مي شود سپس روي آنها را با يك پارچه تميز نم دار بپوشانيد و در جايي قرار دهيد تا سرد شوند.
سپس پاستاها را در يك ظرف آبجوش و نمك قرار دهيد و اجازه دهيد تا پاستاها نرم و پخته شوند و سپس آبكشي كنيد.روغن، سركه، آب گوجه فرنگي، ريحان و آويشن را به پاستاي گرم اضافه و مخلوط كنيد.پوست نرم شده و سوخته فلفل دلمه اي را از آنها جدا كنيد و آنها را به صورت باريك و بلند ببريد و به پاستا اضافه كنيد.
مي توانيد قارچ ها را كمي تفت دهيد در مقدار كمي كره و يا اينكه آنها را نيز مانند فلفل دلمه اي در فر قرار دهيد تا كبابي و پخته شوند. سپس قارچ ها، لوبيا سبز، كشمش و پيازچه ها را به همراه نمك و فلفل به پاستا اضافه و سرو كنيد. در صورت دلخواه مي توانيد روي ظرف را با يك پلاستيك بپوشانيد و در يخچال قرار دهيد و بعد از سرد شدن سرو كنيد.
منبع: www.vista.ir