جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد پاستابا قارچ و فلفل دلمه اي کبابي
-(4 Body) 
سالاد پاستابا قارچ و فلفل دلمه اي کبابي
Visitor 811
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم براي 6 نفر:
 

1ـ فلفل دلمه اي قرمز 1 عدد
2ـ فلفل دلمه اي سبز 1 عدد
3ـ فلفل دلمه اي زرد يا نارنجي 1 عدد
4ـ پاستاي حلزوني 350 گرم
5ـ روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
6ـ سركه بالزاميك 2 قاشق غذاخوري
7ـ آب گوجه فرنگي (گوجه فرنگي رنده شده) 5 قاشق غذاخوري
8ـ ريحان تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوري
9ـ پودر آويشن 1 قاشق چايخوري
10ـ قارچ معمولي 175 گرم
11ـ قارچ صدفي 175 گرم (قارچ هاي پهن بزرگ به اندازه نعلبكي)
12ـ لوبيا سبز 400 گرم (پخته و آبكشي شده)
13ـ كشمش طلايي - زرد سه چهارم پيمانه
14ـ پيازچه خرد شده 1 دسته
15ـ نمك و فلفل سياه مقداري

طرز تهيه
 

فر را از قبل روشن وفلفل دلمه اي را از وسط به دو نيم تقسيم كنيد و روي صفحه ميله اي فر قرار دهيد و بگذاريد 10 تا 15 دقيقه در فر بمانند تا كاملاً كبابي و نرم شوند . در اين حالت پوستشان چروك و كمي سوخته مي شود سپس روي آنها را با يك پارچه تميز نم دار بپوشانيد و در جايي قرار دهيد تا سرد شوند.
سپس پاستاها را در يك ظرف آبجوش و نمك قرار دهيد و اجازه دهيد تا پاستاها نرم و پخته شوند و سپس آبكشي كنيد.روغن، سركه، آب گوجه فرنگي، ريحان و آويشن را به پاستاي گرم اضافه و مخلوط كنيد.پوست نرم شده و سوخته فلفل دلمه اي را از آنها جدا كنيد و آنها را به صورت باريك و بلند ببريد و به پاستا اضافه كنيد.
مي توانيد قارچ ها را كمي تفت دهيد در مقدار كمي كره و يا اينكه آنها را نيز مانند فلفل دلمه اي در فر قرار دهيد تا كبابي و پخته شوند. سپس قارچ ها، لوبيا سبز، كشمش و پيازچه ها را به همراه نمك و فلفل به پاستا اضافه و سرو كنيد. در صورت دلخواه مي توانيد روي ظرف را با يك پلاستيك بپوشانيد و در يخچال قرار دهيد و بعد از سرد شدن سرو كنيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image