جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
راگو ماهي تن(اسپانيايي)
-(12 Body) 
راگو ماهي تن(اسپانيايي)
Visitor 615
Category: دنياي فن آوري

?مواد لازم براي 6 نفر:
 

کنسرو ماهي تن=2 قوطي(يا 1 کيلوگرم ماهي تن تازه)
پياز متوسط=4 عدد
سير=3 تا 4 پره
گوجه فرنگي=1 کيلوگرم
نخود سبز پخته=500 گرم(يا 1 قوطي متوسط کنسرو نخود سبز)
سيب زميني اسلامبولي کوچک=700 گرم
فلفل قرمز تند=به مقدار کم
روغن زيتون=4 قاشق سوپخوري
آويشن=به مقدار کم(مي توان از مقداري نعناع و ترخان استفاده کرد)
نمک و فلفل=بقدر کافي

طرز تهيه
 

در صورت استفاده از ماهي تن تازه،آن را پوست مي گيريم و به قطعات کوچک،چهار گوش مي بريم.بعد کمي نمک مي زنيم و آن را با دو قاشق روغن زيتون کمي سرخ مي کنيم.ماهي را از ظرف خارج مي کنيم و پياز خلال کرده را در همان روغن و در همان ظرف کمي تفت مي دهيم.سير را مي کوبيم و به ظرف پياز اضافه مي کنيم و بهم مي زنيم.روي گوجه فرنگي ها آب جوش مي دهيم و پوست آنها را کنده،خرد مي کنيم و آنها را داخل پياز مي ريزيم.سيب زميني را پوست مي کنيم و داخل ظرف گوجه فرنگي مي ريزيم. در ظرف را مي بنديم و مي گذاريم کمي بپزد. بعد ماهي و نخود را مي ريزيم.کمي نمک و فلفل قرمز و آويشن خرد شده(يا نعناع و ترخان هم به آن اضافه مي کنيم.دوباره در ظرف را مي بنديم،حرارت را ملايم مي کنيم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غليظ شود.در صورت استفاده از کنسرو ماهي تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با ساير مواد مخلوط مي کنيم.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image