? مواد لازم؛
? نصف پيمانه روغن آفتابگردان
? 600 گرم پياز ريزه پوست گرفته
? دو قاشق چايخوري زيره آسياب شده
? دو قاشق چايخوري زردچوبه
? دو عدد برگ بو
? 10 عدد دانه فلفل نکوبيده
? دو قاشق چايخوري تخم گشنيز کوبيده
? 6 عدد فلفل قرمز درسته
? سه قاشق سوپخوري زنجبيل تازه رنده شده يا يک قاشق چايخوري پودر زنجبيل
? دو حبه سير کوبيده
? يک قاشق چايخوري دارچين
? 5/1 کيلوگرم سيرابي تميز شده
? دو قاشق چايخوري نمک
? نصف پيمانه سرکه
? 6 پيمانه آب
? سه چهارم پيمانه شکر
? 400 ميلي ليتر شير نارگيل
? چند برش ليموترش
? طرز تهيه؛
فلفل، پياز ريزه و تمام ادويه ها را همراه با روغن در قابلمه مناسبي 5 دقيقه تفت دهيد. مواد را از قابلمه به ظرف ديگري انتقال دهيد.
5 دقيقه سيرابي را در ظرف آبي که کمي سرکه به آن اضافه کرده ايد خيس کنيد. سپس آن را شسته و با يک قيچي تميز به صورت نوارهاي باريک خرد کنيد. سيرابي را در قابلمه اي که ادويه ها را در آن تفت داده بوديد بريزيد و بگذاريد حدود دو ساعت با آب و باقيمانده سرکه و نمک بپزد تا زماني که سيرابي خوب پخته باشد. سپس شکر و مخلوط ادويه ها و پياز و فلفل را اضافه کنيد و بگذاريد 20 دقيقه ديگر نيز جوشيده و بپزد سپس شير نارگيل را اضافه کنيد و پس از داغ شدن همراه با برش هاي ليموترش سرو کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج