جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پخت و پز با گل کلم
-(3 Body) 
پخت و پز با گل کلم
Visitor 305
Category: دنياي فن آوري
گل كلم يكي از سبزيجات فصل پاييز و زمستان است. اين سبزي مقوي و سرشار از كلسيم را مي‌توانيد به صورت خام در انواع سالادها و يا پخته مصرف كنيد. اگر قصد داريد گل كلم را در خوراك‌ها و غذاهاي پختني مصرف كنيد فقط به خاطر داشته باشيد كه از جوشاندن زياد آن خودداري كنيد زيرا گل كلم با چند جوش پخته و نرم مي‌شود و پختن بيش از حد آن نه تنها موجب كم شدن خواص گل كلم مي‌شود بلكه شكل ظاهري آن را نيز از بين مي‌برد.

? سوپ گل كلم
 

مواد لازم
 

گل كلم، خرد شده به گل‌هاي كوچك 750 گرم
آب مرغ سه چهارم ليتر
گوجه فرنگي، پوست گرفته و خرد شده 2 عدد
پياز، ريز خردشده 175گرم
سير، رنده شده 4 حبه
ريحان خشك 1 قاشق چايخوري
آبليمو يا سركه سفيد 5/1قاشق سوپخوري
شويد خرد شده تازه يا جعفري خرد شده تازه 2 قاشق سوپخوري
كره 15 گرم
نمك و فلفل به اندازه كافي

طرز تهيه:
 

حدود دو ليتر آب را در ظرفي ريخته و روي حرارت اجاق گاز به جوش بياوريد. گل كلم را در آب جوش بريزيد و يك دقيقه بجوشانيد و بلافاصله در يك آبكش خالي كنيد تا به اين ترتيب گل كلم كاملاً تميز شود. آب مرغ را در ظرفي ريخته با گوجه فرنگي، پياز، سير و ريحان روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. حرارت را كم كنيد و بگذاريد سوپ به مدت حدود 10 دقيقه بجوشد. گل كلم را اضافه كنيد و بگذاريد حدود 10 تا 15 دقيقه تا زماني كه گل كلم كمي ترد شود بجوشد. سپس دوباره حرارت اجاق را كاهش دهيد و نمك و فلفل سوپ را به اندازه دلخواه اضافه كنيد و بگذاريد سوپ حدود 10 دقيقه ديگر بپزد. شويد يا جعفري، آبليمو و كره را اضافه كنيد و سوپ را سرو كنيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image