مواد لازم
? پاستا 500 گرم
? کره نيم پيمانه
? سينه مرغ 300 گرم (پخته و تکه تکه شده)
? جعفري اندکي براي تزئين
? نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه
در يک ظرف آب 5 پيمانه آب بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. وقتي آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنيد. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنيد.
در ظرف را باز بگذاريد وگرنه پاستاها خمير ميشوند. بگذاريد تا پاستاها بپزند. در اين مدت يکي دو بار مخلوط را هم بزنيد.[عجله نکنيد بايد هنوز طرز تهيه سس آلفردو را هم برايتان بگوئيم]
همزمان با ريختن پاستاها درون آب، در تابهاي ديگر کره را آب کنيد و مرغ را به آن اضافه کنيد و کمي تفت دهيد. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بيافزاييد و بگذاريد با هم چند قل بخورند تا مرغها طعم بگيرند.
پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشي کنيد و در ظرفي که از قبل کمي گرم کردهايد بکشيد و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنيد.
? سس آلفردو:
درست کردن سس آلفردو بسيار راحت است و زمان زيادي نميبرد. حداکثر زمان پخت آن 10 دقيقه است.
مواد لازم
? کره يک چهارم پيمانه
? خامه يک پيمانه
? سير يک حبه (خرد شده)
? پنير پارمزان رنده شده يک پيمانه و نيم
? جعفري تازه يک چهارم پيمانه (ريز شده)
طرز تهيه
کره را در تابه متوسط آب کنيد. يادتان باشد حرارت اجاق بايد ملايم باشد. خامه را به کره اضافه کنيد و بگذاريد مخلوط براي پنج دقيقه قل بخورد. بعد جعفري، سير و پنير را اضافه کنيد و مرتب و سريع مخلوط را به هم بزنيد و از روي حرارت آن را برداريد.
منبع: www.vista.ir