غذاي محلي استان فارس
?مواد لازم:
بادمجان: دو عدد
آرد: هشتاد گرم
تخم مرغ: يك عدد
آب يا شير: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به مقدار لازم
روغن مايع: به مقدار كافي
?طرز تهيه:
ابتدا بادمجانها را شسته و پوست بگيريد و آنهارا به صورت حلقه حلقه برش دهيد. سپس رويشاننمك پاشيده و بگذاريد به مدت يك ساعت بماند،آنگاه آنها را بشوييد و داخل آبكشي بريزيد تاآبشان برود. در اين مرحله تخم مرغ، آب، نمك وفلفل و يك قاشق آب يا شير را در ظرفي ريخته وخوب با هم مخلوط كنيد. در مرحله آخر روغنمايع را در ماهيتابه ريخته و بگذاريد داغ شود،آنگاه حلقههاي بادمجان را در مخلوط تخم مرغبزنيد و همچنين در آرد بغلتانيد و در روغن سرخكنيد.
منبع: www.vista.ir /ج