? مواد لازم براي 3 نفر:
? استيك فيله گوشت گاو : 6 لايه،
? گوشت چرخ كرده : 125 گرم،
? فلفل دلمه اي قرمز خرد شده : 1عدد،
? نان سوخاري : 1 پيمانه،
? ژامبون خرد شده : 2 لايه،
? پياز خرد شده : 2 عدد،
? نعناع خرد شده : 1 قاشق غذا خوري ،
? تخم مرغ كمي زده شده : 1 عدد،
? آرد : معمولي به ميزان كافي،
? كره : 90 گرم،
? روغن : 2 قاشق غذا خوري
? طرز تهيه:
اول از همه دستانتان را خوب با آب و صابون بشوييد د بعد با استفاده از چاقويي تيز گوشت را به صورت لايه هاي تقريبا باريك مي بريم روي استيك ها يك لايه نايلون مي گذاريم و با گوشتكوب ميخ دار استيك ها را مي كوبيم تا نازك بشوند گوشت چرخ كرده ، فلفل ، آرد سوخاري ، ژاميون ، پياز خرد شده ، نعناع و تخم مرغ را در كاسه اي با هم مخلوط مي كنيم 2 قاشق غذا خوري از اين مخلوط را روي هر لايه گوشت مي ريزيم سپس آن را مي پيچيم و به صورت لوله اي در مي آوريم و براي اطمينان بيشتر با يك خلال آن را محكم مي كنيم و در آرد مي غلتانيم ، كره و روغن را در ماهيتابه آب مي كنيم و گوشت ها را يكي يكي درون ماهيتابه مي گذاريم و مرتب زير و رو مي كنيم تا كاملا نرم و پخته بشوند و به رنگ طلايي در بيايند بگذاريد به مدت 10 دقيقه بپزند بعد آن را از روغن دربياوريد و بگذاريد روغن اضافي شان كشيده بشود دغذا آماده است .
منبع:www.vista.ir /ج