|
فوندوي گوجه فرنگي
-(0 Body)
|
فوندوي گوجه فرنگي
Visitor
337
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: کره : 100 گرم موسير : 3 عدد گوجه فرنگي : 500 گرم سير : 1 لپه فلفل : قدري نمک : قدري طرزتهيه: کره و موسير را يک تفت (تاب) ميدهيم. سير را ميکوبيم و به آن اضافه ميکنيم، پوست گوجه فرنگي را ميگيريم و آن را خرد مينمائيم و در مايه کره و موسير ميريزيم و حرارت را ملايم ميکنيم و کمي نمک و فلفل به آن ميپاشيم و مرتب بههم ميزنيم تا آب گوجه فرنگي کشيده شود و بهصورت سس غليظي درآيد. اين فوندو را ميتوانيم با نان تست کوچک صرف کنيم. منبع:www.vista.ir /ج
|
|
|