?مواد لازم :
?جگر سياه: 500 گرم
?پياز:2 عدد متوسط رنده شده
?كره: 10 گرم
?نمك و فلفل: به مقدار لازم
?جعفري و ليموترش: براي تزئين
?پوره سيب زميني: 1 ليوان
?مواد لازم براي پوره سيب زميني:
?سيب زميني متوسط: 2عدد
?شير: 1 ليوان
?كره: 90 گرم
?نمك: به مقدار لازم
?طرز تهيه :
جگر را به شكل ورقه هاي استيك مي بريم. به طوري كه كمي پهن و كلفت باشد تابه چدني را با مقداري كره چرب مي كنيم پياز رنده شده را پس از گرفتن آب آن در تابه چدني مي ريزيم. جگر را روي پيازها قرار مي دهيم و روي آن نمك و فلفل مي پاشيم. دو طرف جگر را با حرارت ملايم و بدون در پوش سرخ مي كنيم. استيك را با پوره ي سيب زميني، ليمو ترش و جعفري تزيين و سرو مي كنيم .
?طرز تهيه پوره سيب زميني :
سيب زميني ها را پخته، چرخ كرده و با شير، كره و مقداري نمك كاملا مخلوط مي كنيم .
منبع:www.vista.ir /ج