? مواد لازم:
? مرغ بدون پوست=8 قطعه
? ماست=يک ليوان
? پودر سير با زنجبيل نرم شده=1 قاشق غذاخوري
? آب ليمو=يک قاشق غذاخوري
? پودر فلفل سياه=1 قاشق مرباخوري
? زيره نرم شده=1 قاشق مرباخوري
? هل نرم شده=يک قاشق چايخوري
? زردچوبه=1 قاشق مراخوري
? فلفل سبز=1 عدد خورد شده
? گشنيز=نصف يک دسته
? نعناع=کمي
? پياز سرخ شده=4 عدد بزرگ
? طرز تهيه:
در قابلمه اي نسوز مرغ را با ادويه هاي نرم شده و نمک مخلوط مي کنيم. سپس ماست را با آبليمو و فلفل سبز تند و سير و زنجبيل به مواد اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم. سپس مواد بدست آمده را روي اجاق گاز با شعله کم به مدت 1 ساعت مي گذاريم تا مرغ پخته شود.مرغ پس از پخته شدن نبايد زياد آب داشته باشد.پياز سرخ شده و هيل نرم شده را روي آن مي ريزيم.سپس گشنيز و نعناع خرد شده را هم در آخر روي مواد مي ريزيم.کمي ازبرنج را پس از آبکشي در قابلمه جداگانه ايم مي ريزيم و مخلوط را روي آن مي ريزيم سپس باقي مانده برنج را روي آن مي ريزيم تا سطح مواد را بپوشاند.روغني که قبلا با آن پياز را سرخ کرده ايم را روي روغن مي ريزيم تا تمام سطح برنج را بپوشاند. سپس برنج را روي اجاق گاز با شعله کم به مدت 45 دقيقه مي گذاريم تا آماده شود.
منبع: www.vista.ir /ج