مواد لازم:
750 گرم گوشت استيكي
35 گرم پودر مخصوص تاكو(يا ادويه معمولي)
2 قاشق سوپخوري روغن مايع
1 عدد فلفل دلمه اي قرمز
1 عدد فلفل دلمه اي زرد
1 عدد پياز قرمز
4 عدد گوجه فرنگي كوچك
2 قاشق سوپخوري گشنيز خرد شده
طرز تهيه:
گوشت را به صورت نوارهاي باريك خرد كنيد. روغن را در يك تابه نچسب بزرگ داغ كنيد. پياز را خلال كرده و با گوشت در تابه بريزيد. گوشت و پياز را تفت دهيد تا زماني كه گوشت كاملاً پخته و برشته شود. نمك و ادويه را اضافه كنيد و بعد از چند تفت آنها را در ظرف ديگري خالي كنيد. فلفل ها را به صورت خلال هاي باريك خرد كنيد و در همان تابه تفت دهيد تا نرم شوند. گوشت و پياز را به تابه برگردانيد. گوجه فرنگي ها را به صورت خلال هاي باريك خرد كنيد و با گشنيز به غذا اضافه كنيد و چند تفت بدهيد تا گوجه داغ شده و كمي نرم شود. غذا آماده سرو است.
منبع: www.vista.ir /ج